Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 08:54 | May 27, 2014

  J O U R N E Y

  m1m4m2m6m9m5m10m8m7m11m12
  Alltså.. åh det gör typ lite ont i hjärtat att vårar lilla äventyr tar slut imorgon! Grabbarna åker till San Francisco och jag stannar själv en extra dag i Vegas innan jag beger mig hemåt på onsdag.
  Så på onsdag flyger jag från Vegas till San Fran och sen hem till Sverige. MEN direkt efter jag landat flyger jag vidare till Oslo! Men bara om allt går som det ska – vilket jag håller alla tummar och tår för ( inga förseningar tack! ) .
  För min vän Sabri spelar nämligen på Baroque / Svart i Oslo på Torsdag och hela vårar gäng ska dit och partaja :) Kommer bli askul! Ni borde komma! Så ja, håll tummarna nu så jag inte missar det!

  Oh, it’s a bit sad that this trip is over tomorrow! The guys are going back to San Fran and Im staying in Vegas one more day before I go home to Sweden again.
  So Im flying from Vegas to San Fran and then from there home on wednesday. BUT after that Im flying to Oslo right way! But only if everything works out as it should – keep your fingers and toes crossed ( no delay please! ) .
  Cause my friend Sabri is playing at Baroque / svart on Thursday so our crew are going their to party :) it’s gonna be nice! You should come! So yeah, keep your fingers crossed that I don’t miss it!


  42 kommentarer  42 kommentarer om “J O U R N E Y”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här