Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:02 | May 30, 2014

Live life

x2x9 (kopia)x5x1x4x6x8(1)x7x3

Här kommer lite mer bilder från roadtrippen ! Har som sagt sjukt mycket bilder att visa er :) Så hoppas inte att ni tröttnat!
Alltså denna resa kan vara en utav det roligaste jag gjort! Är så himla glad för att jag fick följa med.
På instagram har jag lagt upp några bilder men grabbarna har lagt ut lite andra bilder också – ( @fikapojkarna / @danielronnback / @sodalime_ ) om ni vill kika!
Gårkvällen var rolig, av det jag kommer ihåg .. haha! Kommer inte ihåg att smack från 00 och framåt. Wow.. Så idag mår man som man förtjänar. INTE bra att dricka så mycket!
Idag har vi hyrt cyklar och cyklat runt i Oslo och ätit mat på en resturang. Nu är vi tillbaka på hotellet och ska slappa innan ikväll!

Here is some pictures from the roadtrip! I have so much pictures to show you so I hope that you aren’t tired of these posts :)
It’s been so amazing and one of the most awesome things I’ve ever done! Im so happy that they asked me to tag along.
I have posted some pictures on intsgarma but the guys have also posted things that i haven’t, so if you wanna look you can find them at ( @fikapojkarna / @danielronnback / @sodalime_ ) .
Last night was so much fun.. of what I can remember. I can’t remember anything from 00 and forward. NOT good to drink that much!
Tpday we rented bikes and went around in Oslo and had lunch at a restaurant.
Now we are back at the hotel to chill before tonight!


12 kommentarer12 kommentarer om “Live life”

    Har verkligen inte tröttnat på bilderna så våga inte sluta uppdatera oss! :D
    Vet att du har mycket att göra men skulle verkligen bli super glad om du ville svara på denna frågan! Jag är helt såld på den vita toppen från Make Way (köpte den fast i klänningsversion) och vill gärna beställa toppen men är det en magtröja? Tycker det är svårt att avgöra både på dina bilder och även de på modellen som jag sett. Skulle bli jätte glad om du ville svara :) Massa kramar!

    Reply

    Jag har nyligen köpt skorna från din kollektion för bik bok och älskar dem! Undrar bara om du har svårt att gå i dem? Man ser ofta Att modebloggare har klackskor men tycker du det är “bekvämt” eller hur man ska säga? Haha

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här