Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:27 | May 31, 2014

GYPSY WATER

GYPSY4
Photos by Linn Hansson

En liten tjuvkik på en plåtning som jag och bästa Linn styrde innan jag åkte till USA! Dessa bilder kommer på bloggen inom några dagar :)

A small sneak peek on a photoshoot I did with Linn before I went to the US! These pictures will come up on the blog i n a couple of days :)


19 kommentarer19 kommentarer om “GYPSY WATER”

    Jag gissar att du konstant är på jakt efter nya teman och locations till photoshoots till bloggen (bla). Jag gissar även att du mer än gärna tar emot tips. Så vare sig du vill det eller inte får du det nu av mig;) Något nytt och annorlunda som jag tycker skulle vara roligt att se, är en bildserie där du LER (skrattar och sååå). Tro mig, du är skitsnygg redan när du posar, men det skulle vara så roligt att se några foton som sprider glääädje;) Ett annat tips är att du fotar när du dansar. Gör några coola moves, tror det skulle bli häftigt! Några bilder där du är i rörelse liksom, mer än att du snurrar på klänningen…;) Hoppas du gillar tipsen..;)

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här