Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 18:03 | June 4, 2014

  FESTIVAL LOOK

  festival1
  1. Jacket, HERE 2.Crop top, HERE 3. Shades, HERE 4. Kimono, HERE 5. Crop top, HERE 6. Fringe bag, HERE 7. Bag, HERE 8. Boots, HERE 9.Backpack, HERE 10. Headpiece, HERE 11. Shades, HERE 12. Flatforms, HERE 13. Headband, HERE 14. Dress, HERE 15. Headpiece, HERE 16. Backpack, HERE 17. Shades, HERE 18. Sandals, HERE 19. Dress, HERE 20. Boots, HERE 21. Turban, HERE 22. Dress, HERE 23.Shoes, HERE 24. Bag, HERE

  Här kommer lite klädtips till festivalerna som är på G nu! Ska ni gå på någon festival i år och isånnafall vilken? Jag själv ska gå på Bråvalla och jag längtar som fan! Det kanske blir Way out West också, men det är inte bestämt helt.

  Here are some tips on what to wear at the festivals! Are you going to any festivals? Which one/ones? Im going to Bråvalla and Im so excited! I might go to Way out West also but haven’t decided yet.


  22 kommentarer  22 kommentarer om “FESTIVAL LOOK”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här