Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 19:24 | June 15, 2014

  #riverislandxpacha

  dag7dag11dag14dag8dag6dag3dag5dag10dag2dag9dag12dag1
  Ibiza x River Island x Pacha

  Åh vilken fantastisk resa detta varit! Första natten vi kom ner så gick vi ut på Pacha där Steve Aoki spelade och festade tills kl 04 på natten. Dagen efter så åkte vi och fotade samt middag och partaj på kvällen. Tredje dagen så tog vi en båt ut till Formentera och ja.. alltså, WOW! Vi hade en hel båt för oss själva med massa musik och dryck. Det blev en hel del skratt , massa sol och gött häng! Väl framme på ön så åt vi middag på en resturang vid vattnet och bara umgicks.
  Dagen efter det så tog vi våra vans till ett superfint hos med pool utanför Ibiza för att fota/filma en liten stylingvideo till River Island och på kvällen drog vi till den absolut COOLASTE restaurangen ever – Lio. Om ni är på Ibiza så mååååste ni äta där! De må vara rätt dyrt, men vilken show dom bjuder på. Jisses alltså! TIPS, TIPS!
  Sista dagen tog dom med oss till ett helt fantastiskt SPA som heter Atzaro för massage, poolhäng, god mat och relaxing. Vilken resa! Jag är så otroligt tacksam! Finns knappt ord. TACK!

  Oh what an amazing journey this has been! The first night we came, we went out at Pacha where Steve Aoki played and partied until 04 pm at night. The following day we went and photographed as well as dinner and partying at night. The third day we took a boat out to Formentera and yes .. well, WOW! We had a whole boat to ourselves with lots of music and drinks. There was a lot of laughter, a lot of sun and nice company! Once on the island, we ate dinner at a restaurant by the water and just hung out.
  The day after that, we took our van to a super nice place outside of Ibiza to shoot / film a little styling videos to River Island and in the evening we went to the absolute COOLEST restaurant ever – Lio. If you are in Ibiza you haaaaave to eat there! They may be pretty expensive, but what a show! Gosh ! TIPS, TIPS!
  The last day they took us to an absolutely fantastic SPA named Atzaro for massage, hang by the pool , good food and relaxing. What a trip! I am so incredibly grateful! I hardly have words. THANK YOU!


  20 kommentarer  20 kommentarer om “#riverislandxpacha”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här