Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 18:10 | June 19, 2014

  It doesn’t hurt me

  r4errday1r2r3red4r1
  Random from Ibiza

  Nu har jag och Julian mest sovit bort hela dagen! Jag kände ( känner mig ) fortfarande hängig så vi har sovit mest hela dagen. Vi gick en snabbis till Ica och köpte de sista inför imorgon :) Ikväll ska vi förbi en grej på F12 som min fina Elsa håller i, men jag ska gå hem jättetidigt.

  Julian and I have slept the entire day away! I still feel a bit sick so I just wanted to sleep all day. We went to the supermarket a quickie to get the last stuff until tomorrow :) Tonight it’s time to go to aa thing that my friend Elsa has on f12, but Im going home early.


  34 kommentarer  34 kommentarer om “It doesn’t hurt me”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här