Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 13:09 | June 29, 2014

  STYLE HUNT FINAL

  stylehunt boys 123stylehunt boys 456stylehunt boys 789stylehunt girls 123stylehunt girls 456stylehunt girls 789

  Okej, det är dags för final! Ovam ser ni finalisterna för varje dag och nu är det upp till dom och ER att rösta! Rösta gör ni på sidan här. Både för killar och tjejer! Så kryssa i den ni tycker har snyggaste festivallooken ( både kille och tjej  – för vi kommer ha en kvinnlig vinnare och en manlig  vinnare ). Man kan rösta fram tills 00.00 inatt!
  Röstningen sker EJ via kommentarsfältet. Dessa röster räknas ej med.
  SOOO START VOTING! och sprid det vidare!

  [yop_poll id=”1″] [yop_poll id=”3″]

  Okey, it’s time for the final! You can find the the finalist for every day here and it’s up to them and YOU to vote! You can vote on the side here. Both for guys and girls! So put a x on the one that you think should win the best look ( one guy and one girl will win ). You can vote until 00.00 tonight! You can not vore in COMMENTS – these votes will not be in the competition.
  SOOO START VOTING! and spread it!


  45 kommentarer  45 kommentarer om “STYLE HUNT FINAL”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här