Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:55 | June 30, 2014

P I Z Z A T I M E

lana3lana1lana6Pizza with Lana Del Rey

Inga ord behövs direkt förutom att denna kvinna är magisk.
Gillade man henne innan så kommer ni ÄLSKA henne efter ni träffat henne.
Jävlar, vilken fantastisk kvinna. #IMINLOVE

No word needed except that this woman is magical.
If you liked her before, you are gonna LOVE her after meeting her.
Damn, what an amazing woman. #IMINLOVE


48 kommentarer48 kommentarer om “P I Z Z A T I M E”

  Jäkla vackra kvinnor båda två av er! Perfekta :D!! Och roligt att du fått träffa henne, fusk ;).

  Reply

  Åh gud vad underbart att få träffa henne, älskar henne nu och önskar att jag också fick den chansen att träffa henne. Är så glad för din skull! KRAM

  Reply

  Wow så kul för hon är en grym artist for sure!

  Reply

  Hej älskar din blogg! Undrar lite om Ibiza här, vart någonstans var du i Ibiza? Vart skulle du då rekommendera att man besöker för du har tagit så HIMLA fina bilder! Skulle vara jätte kul ifall du svara för jag ska åka på en resa snart men vet inte vart riktigt än:))

  Reply

  Två av mina förebilder i samma bild – såå häftigt!

  Reply

  Alltså herrejävlar!! Du anar verkligen inte hur avundsjuk jag är på dig, haha. Älskar verkligen Lana…

  Reply

  Mäktigt! Hoppas ni hade riktigt kul ihop!

  Mission: Happy är ett uppdrag att sprida kärlek, positivitet, och läran om att vara en glad och lycklig människa! Häng med om du vill ta utmaningen att ändra ditt liv! http://missionhappy.blogg.se/

  Reply

  Lite konstigt bara att se Andreas knäppa exakt likadana bilder med samma pizzaslice. Ingen av er som faktiskt tänkte äta pizzan eller?

  Reply

  You both look hilarious in the last photo. So weird but I love it anyway! :D

  Reply

  Hi Angelica. Love your blog, amazing that you got to meet Lana. Lucky you! I just wanted to ask if you would maybe try interacting and responding more to comments and with us more. I see that you mention your followers a lot in blogposts, but you very rarely interact with us here online, at least from what I have seen and the comments I have posted. I think we would all appreciate it, and it would seem a little more genuine when you say that you love us.

  Best
  Nat

  Reply

  Åh lyx!
  Jag träffade dig precis innan hon började spela, jag ångrade så att jag inte kunde ta bild med dig då för min vän hade min mob, sen efter Lana Del Rey så ville jag träffa dig igen men hitta dig inte.. Jag som ville vara med och tävla också då du sa att jag kunde vara med vilket var jättekul!
  Jag tror inte du minns mig för det kom ju fram så många men blev så avis när du sa att du skulle träffa Lana Del Rey och jag ser framemot att se eran intervju med henne :D

  Det skulle även vara grymt att få fota dig nångång då jag har lite idéer och fotar mycket, så när jag är i Sthlm skulle det vara kul att träffa dig igen om du har tiden förstås! ;)
  Men förstår om du har mycket för dig :) Hade fint, du var så jordnära och omtänksam!

  Reply

  Whaaaat!!!! I am listening to her now. My all-time-cant-get-enough-of artist! SO LUCKY!!!!! She’s so talented and beautiful. Would love to meet her one day. How did you meet her??

  Reply

  Men stelt, du och andreas turades om med pizzaslicen eller?

  Reply

  No fucking way! This is awesome! I ADORE Lana! And how cool she agreed such funny pics! :)

  Reply

  Otroligt fina är ni! Som Lana är till dig är Lady Gaga till mig :) Hoppas jag nån dag får träffa henne, kanske i Stockholm på hösten när jag kommer dit och se henne!

  Reply

  Haha dina pizza-bilder och Andreas! SÅ kul! “sätt dig här och håll i pizzan så tar vi en bild” “Nu är det min tur”.
  :D:D:D

  Reply

  Hehe, roligt att folk blir så “upprörda” över de :) Ingen annan än vi har ju en aning om vi faktist år pizzan efter, egentligen? Ja, vi “turades” om – och? Jag är så tacksam för att vi fick hänga med henne, vare sig vi åt pizzan efter eller inte . Ni får gärna gissa vilken av alternativen de blev ;) kram

  Reply

  Hejsan Angelica! MÅste först börja med att påpeka att jag älskar din blogg och stil, men har även en liten undran. Jag undrar om du vet några bröllops appropriate klänningar, närmre knäet än rumpan osv. ?
  Kram

  Reply

  Words can not describe how jealous I am. + everthing about those photos above is perfection. First, you a my fav. blogger and def. style icon. Second, Lana Del Rey is the queen (!!!), and last but not least, pizza is heaven.

  Reply

  Alltså är detta ett skämt eller????! haha du måste ju ha världens niceaste liv

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här