Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:56 | July 3, 2014

  BARCELONA

  barc1barca5barca6barca10barca9barca3barca4
  Barcelona

  Ja alltså, Barcelona i mitt hjärta. Det är så skönt att vara här! Även fast jag aldrig bott här så är Barcelona mitt enkla sätt att fly iväg för ett tag och de har nog alltid varit så. Är så tacksam för att jag har vänner som bor här med som jag får komma och bo hos när jag vill.
  Fina Demmy har tagit hand om mig dessa dagar <3
  Det har varit skönt att släppa alla måsten för ett tag och bara vara. Jag har gått runt osminkad med ofixat hår och ENDAST sköna kläder. När jag packade tänkte jag ” avslappnat och skönt – inget annat” . Lite balsam för själen.
  Igår stack jag och Demmy till stranden och somnade på en gång och sov i 4 timmar i sträck, haha. Vaknade tyvärr upp en aning bränd..
  På kvällen var de dags för Axwell på Opium men eftersom vi var ute dagen innan så var vi så jäkla trötta så då drog vi hem till André och deras lägenhet för att slappa på balkongen.
  Jag kom hem runt fem på morgonen och har tagit en rejäl sovmorgon.
  Jag ska alldeles straxt möta upp Victoria, Alexandra och Ida för strandhäng – ikväll ska jag och Demmy ha våran sista middag för imorgon åker jag tyvärr hem.
  Meeen jag är nog tillbaka hit fortare än kvickt !

  Yes, Barcelona in my heart. It’s so nice to be here! Even though I never lived here, Barcelona is my simple way to escape away for a while and it’s always been so. Am so thankful that I have friends who live here that always let me come and stay with them when I want to.
  My lovely Demmy has taken care of me these days <3
  It has been nice to let everything go for a while and just be. I have gone round without makeup and with undone hair and ONLY comfortable clothes. When I packed, I thought “relaxed and comfortable clothes – nothing else.”. Like balm for the soul.
  Yesterday Demmy and I went to the beach and fell asleep at once and slept for 4 hours straight, haha. Woke up slightly burnt ..
  In the evening it was time for Axwell at Opium but because we were out the day before, we were so damn tired so we went back to André and their apartment for lounging on the balcony.
  I got home around five in the morning and took a lay in this morning.
  I’ll just shortly meet up with Victoria, Alexandra and Ida to hang at the Beach – tonight Demmy and I are having our last dinner cause tomorrow I’m going home unfortunately.
  Buuuut I’ll probably be back here quicker than i think!


  32 kommentarer  32 kommentarer om “BARCELONA”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här