Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:03 | July 16, 2014

  STORY

  FRENCH11FRENCH8FRENCH10french3
  /Hat from Hattbaren/Shades from Ray Ban/Shoes from Zara/Crop top from H&M/Skirt from H&M trend/Bag from Zara/

  Tog dessa snabbt igår precis innan det blev mörkt. Men dom får duga! Här ser ni dessutom en sneak peek på en utav mina tattueringar jag gjorde häromdagen ( gjorde två ). Jajjamensen, jag har tatuerat in en måne mellan mina fingrar.
  Har precis varit och kört tjejpasset på Odenplan Fight Gym med Freja!

  ALLTSÅ HEADS UP TJEJER i Stockholm! Varje onsdag kl 09.00 håller alltså Freja i fyspass för brudar på Odenplan Fight Gym och jag tycker lätt att ni som är sugna ska komma och köra. Jag kommer fortsätta att köra så de vore sjukt kul om ni ville hänga på :)
  NU: In till stan och fixa ärenden samt svänga förbi Gina Tricots showroom.

  Took these quickly yesterday just before it turned dark. But they will do! And here is also a sneak peek on one of my tattoos that I did the other day ( I did two ). Yes, it’s a small moon between my fingers.
  I have just been and done the girl physical workout at Odenplan Fight Gym with Freja!

  AND HEADS UP GIRLS in Stockholm! Every Wednesday at 9:00 Freja has physical training for girls on Odenplan Fight Gym and I think that you should come and workout with us. I will continue to do it every wednesday and it would be so much fun if you wanted to join us :)
  NOW: In to town and fix some errands and as well swing by Gina Tricot’s showroom.


  31 kommentarer  31 kommentarer om “STORY”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här