Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 20:19 | July 20, 2014

  Out at sea

  b2b3b1b6b7b5b8b9b17b4
  MY DAY

  Alltså, vilken magisk dag jag haft! M TO THE AGISK! Min mormor hämtade mig hos min mor runt kl 09.00 imorse och sen begav vi oss ut till Lofthammar. Sen har vi bara spenderat hela dagen på båten. Somnade som en gris där ett tag!
  Vi avrundade med middag på sjöresturangen i Loftahammar. Ikväll åker jag tillbaka till Sthlm.

  Damn, what an amazing day I’ve had! M TO THE AGICAL! My grandma picked me up at 09.00 this morning and then we went to Loftahammar. Then we have just spent the whole day out at sea. I fell asleep like a child for a while!
  We had dinner at the sea restaurant also. Tonight Im going back to Stockholm!


  44 kommentarer  44 kommentarer om “Out at sea”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här