Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 21:06 | July 23, 2014

  INSTA LATELY

  INSTAGRAM3

  @angelicablicks

  Det blir en del instabilder nu när man är iväg om dagarna och passar på att njuta av de härliga vädret! Jag vill be om ursäkt ifall jag är dålig på att posta outfits just nu – men båda fotograferna jag jobbar med har semester. Därav varför just nu söker/sökte en fotograf att kunna samarbete med :) jag har kontaktat några som jag ska testfota med – men jag har fler jag vill höra av mig till.
  SÅ roligt att så många var intresserade! WOW! Och satan så duktiga ni alla är <3

  I take a lot of insta pics now when I’m away during the days to enjoy the beautiful weather! I want to apologize if I’m bad at posting outfits right now – but both my photographers I work with are on vacation. And that’s why Im searching / looking for a photographer to cooperation with :) I have contacted a few that I’m gonna test shoot with – but I have more that I want to contact.
  SO cool that so many people were interested! WOW! And damn you are all so talented <3


  8 kommentarer  8 kommentarer om “INSTA LATELY”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här