Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:21 | July 26, 2014

  summer days

  day5day12day1day2day8day6day9
  Everyday random

  Lite bilder från dessa dagar! Har faktist fotat en del nu – och mer ska de bliiiiii! Kameran följer med varje dag! Funderar på att skaffa mig en mindre systemkamera som man kan ta med sig överallt – som man kan byta objektiv på! Har ni några tips? Hört att Olympus E-P5 är riktigt bra! Har testat den av vänner och gillar den skarpt.

  Some pictures from these days! I’ve managed to take som photos – and more to come! Im bringing my camera everyday! Im thinking about getting a new smaller camera ( SLR ) to bring with me – that I can change lenses on! Any ideas? I’ve heard that Olympus E-P5 is good and I’ve tried it once, I liked it a lot.


  32 kommentarer  32 kommentarer om “summer days”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här