Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 23:12 | August 3, 2014

  Leffes Beach Club

  n9n12n2n5n11n10n4n7n1n6n16n3
  At Leffes beach club in Tylösand

  Alltså, denna kväll var så jävla rolig! Jag och de bästa grabbarna, samt fina Filippa med hade en helkväll med fest, dans, beerpong och skratt. Stort tack till Leffes för en magisk kväll! Åker ni till Tylösand under sommaren så måste ni hit och partaja :) fett kul! Stort tack till bästa Linus med <3

  Damn, this evening was sick! Me and my boys, and lovely Filippa had a wonderful night with party, dance, beeping and laughter. A big thank you Leffes for a magical evening! If you ever go to Tylösand during the summer, you have to party here :) so much fun! A big thank you to Linus also <3


  9 kommentarer  9 kommentarer om “Leffes Beach Club”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här