Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:56 | August 13, 2014

  #MEANDMYNEVERDENIM

  BB_W32-34_A3BB_W32-34_A56 copy
  #MEANDMYNEVERDENIM

  EY! Ni har väl inte missat detta? I Torsdags kom #MEANDMYNEVERDENIM kampanjen ut i alla BikBok butiker och det känns så jäkla roligt! Jag och ett gäng härliga bloggbrudar liksom, kan ju inte bli bättre! Så ni hittar oss alla i butik nu – och ikväll vankas det event här i Stockholm för denna kampanj.  Foto står kungen Rami Hanna för <3

  EY! You haveN’T missed this, right? Last Thursday this #MEANDMYNEVERDENIM campaign came out in all BikBok stores and it feels so damn cool! Me and a bunch of lovely bloggurls, can’t be better! So you’ll find us all in store now – and tonight we will attend an event here in Stockholm for this campaign. Photographer is king Rami Hanna <3


  15 kommentarer  15 kommentarer om “#MEANDMYNEVERDENIM”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här