Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:05 | August 20, 2014

  Good afternoon

  day4 (kopia)day6
  /Kimono from Jean-Paul for Lindex/Shades from Ray Ban/Bikini from & Other Stories/

  Jani, denna view alltså.. jeez. Vi hade våran egna lilla balkong/terass som blickade ut mot havet. MAGISKT. MAAAAGISKT.

  Men på tal om en annan sak som jag och Elsa diskuterat och varit fly förbannade över. Åsnorna? Vad i helvete liksom? Skriver som Elsa: FREE THE DONKEYS! Hur sjuk är man som turist om man köper en ridtur på en stackars åsna?! FY SKÄMS PÅ ER!! Helst av allt hade vi velat frigöra varenda en av dom! Vi frågade en snubbe på restaurangen vi var på en kväll om de fanns några fria åsnor i Santorini: svaret vi fick var “Nej”. Hur hemskt är inte det?!
  Såg att någon kommenterat här på bloggen att man kan skriva under på att man ska släppa åsnorna fria: Så det ska jag göra nu!

  Well, this view.. jeez. We had our own balcony/terrace that overlooked the sea. MAGICAL. MAAAAGICAL.
  Speaking of other things that me and Elsa has discussed a lot during our trip that we are so, so angry about. The Donkeys? What the fuck? Im gonna write like Elsa did: FREE THE DONKEYS! How sick are you as a tourist if you buy a ride on a donkey?! Shame on you! I want to release all of them! We asked a guy at a resturang if there was any free donkeys and he said “No”. How awful is that? I saw that someone had commented here on my blog that you can sign your name to get them to release the donkeys: So Im gonna do that now!


  19 kommentarer  19 kommentarer om “Good afternoon”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här