Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 22:54 | August 24, 2014

  Magazine X

  IMG_8369
  Team photo from my last photoshoot

  Vilken dag jag haft! SÅ KUL! Jag har alltså varit och spelat in ett TV-program som jag gästar för ett avsnitt. Roligt att de dessutom inte bara är webb-tv utan faktist vanlig TV. Dock inte i Sverige! Mer än så får jag inte säga :) Imorgon fortsätter inspelningen samt ny fotografering för en tidning. WOOP!

  What a day! so much fun! I’ve been and recorded all day for a TV show that Im guest at. It’s so much fun that it isn’t just a webb show, but also real TV. Not a swedish one tough! I can’t tell you more right now :) Tomorrow we are gonna continue and also do a photoshoot for a new magazine. WOOP!


  16 kommentarer  16 kommentarer om “Magazine X”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här