Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 23:04 | August 26, 2014

  STHLM FW / DAY 1

  18591110
  Stockholm Fashion Week / Day 1

  Ja alltså, inte nog med att vädret inte varit på vår sida så har min kamera-tur inte varit det heller .. som ni kanske kan se på bilderna.
  Först glömmer jag min vanliga kamera hos en kompis. Bestämmer mig för att använda min gamla systemkamera – som helt plötsligt väljer att sluta fungera.
  Tar med mig min halvt dåliga kompakta kamera istället, som dör efter första visningen. Detta resulterade i att jag fick låna en, som tyvärr inte föll mig i smaken alls. Så det får bli lite halvt dåliga bilder idag! Men imorgon är min vanliga kamera med som alltid!

  Well, it’s not enough that the weather wasn’t been on our side today, but so hasn’t my camera-luck either .. as you may see in the pictures.
  First I forgot my regular camera at a friends place. I decide to use my old SLR – who suddenly decide to stop working.
  I bring my pretty bad compact camera with me instead, which dies after the first show. This resulted in letting me borrow one, which unfortunately didn’t fall to my taste at all. So it may be a little half bad pictures today! But tomorrow Im back on my regular camera as always!


  19 kommentarer  19 kommentarer om “STHLM FW / DAY 1”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här