Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 13:05 | September 2, 2014

  F/W SS15

  day8day18day7day4day6day10day14day12day17day16day3day19day5day21day11day20day1day22Snapshots from Fashion Week

  Yttligare lite bilder från Stockholms modevecka! Känns helt sjukt att det snart är dags för New York Fashion week också. På fredag lyfter planet mot The Big Apple och denna gång har vi begåvade Linn med oss som kommer fota FETA outfits och bilder från modeveckan. Jag, Andreas, Elsa och Linn – VILKET TEAM!

  Some more snapshots from Stockholm fashion week! It feels incredible that it’s soon time for NYC Fashion week too. On Friday, we are off to The Big Apple and this time Linn is coming with us to take awesome outfit pictures and photos from the fashion week.
  Me, Andreas, Elsa and Linn – WHAT A DREAM TEAM!


  32 kommentarer  32 kommentarer om “F/W SS15”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här