Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 09:25 | September 9, 2014

  SILVERLIGHT

  ba1ba2
  Me at Bloglovin’ Awards

  Godmorgon på er och gokväll för oss! Vi har haft en magisk dag med massa massa promenad inräknat. Käkade sushi i Central Park med Linn och köpt feta sneakers! MEN höjdpunkten var att åka helikopter! Hörs när jag vaknat <3

  Good morning to you and good night to me! We have had a wonderful day with lots of walking. We ate sushi in Central park, me and Linn – and I also bought cool sneakers! BUT the coolest was going on the helicopter! Talk to you when I wake up


  25 kommentarer  25 kommentarer om “SILVERLIGHT”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här