Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:40 | September 16, 2014

  BRIGHT MORNINGS

  scandic1scandic6scandic8scandic7scandoc2
  Scandic Grand Central morning

  Straxt innan jag drog till NYC så bodde jag två nätter på Scandid Grand Central vid stationen. Alltså, vilket hotell! Tog dessa bilder då och är bara tvungen att slänga in lite goda ord. Sjukt trevlig personal, ljusa fina rum, bra läge och frukosten var magisk! Tummen upp! Kommer helt klart bo här fler gånger :) Tips tips till er som ska komma och besöka Stockholm!

  Right before I left for NYC i stayed two nights at Scandic Grans Central right by the station. Damn, what an hotel! I took these pictures then and I just have to write a few words about them. So friendly staff, light and bright rooms, good location and the breakfast was magical! Thumbs up! Im gonna stay here more times :) Tips tips if you are coming to visit Stockholm!


  24 kommentarer  24 kommentarer om “BRIGHT MORNINGS”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här