Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:51 | September 19, 2014

  VR BLOG AWARDS 2014

  ba1ba2ba3ba6ba4ba10ba9ba7
  VECKOREVYN BLOG AWARDS

  Jag är fortfarande i chock efter gårdagens Blog Awards! Jag är SÅ JÄKLA GLAD!!!!!! Så sjukt, sjukt tacksam och stolt!!

  Jag vill bara säga: TACK! Tack för att ni klickar er in här varje dag, lämnar fina kommentarer, stöttar och pushar mig. Jag har bloggat i snart 5 år och är lika glad varje dag för att jag har er! Jag kan knappt med ord beskriva den tacksamhet och kärlek jag känner för er.  På riktigt, från botten av mitt hjärta.
  Jag vill att ni ska veta att jag inte skriver detta “bara för att” – utan för att jag känner att jag inte kan tacka er nog. Vill ge alla en jättestor kram och berätta för er hur mycket jag tycker om er!
  En sak är säker – JAG HAR VÄRLDENS BÄSTA LÄSARE! Och jag delar detta priset med er och alla andra nominerade och bloggare där ute.
  All kärlek och tacksamhet till er!!!


  I am still in chock after yesterday’s Blog Awards! I’m so damn HAPPY !!!!!! So damn grateful and proud !!

  I just want to say: THANK YOU! Thank you for clicking in here every day, leaving nice comments, supporting and pushing me. I’ve been blogging for almost 5 years, and Im so happy every day because I have you! I can’t describe in words the gratitude and love I feel for you. For real, from the bottom of my heart.
  I want you to know that I didn’t write this “just because” – but because I feel I can’t thank you enough. I want to give everyone a huge hug and tell you how much I love you!
  One thing is for sure – I HAVE THE WORLD’S BEST READERS! And I share this award with you and all the other nominees and bloggers out there.
  All the love and gratitude to you all!


  26 kommentarer  26 kommentarer om “VR BLOG AWARDS 2014”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här