Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 13:28 | September 24, 2014

  Det Nye Jente 2014

  h2h3h5h6
  DET NYE JENTE

  Nu har äntligen avsnittet kommit ut som jag var med i – och som vissa gissade så var det alltså “Det Nye Jente 2014” såklart! Jag var gästjury samt att tjejernas uppdrag var att styla mig. Det var SÅ roligt och tjejerna var så jäkla duktiga och mysiga! MASSA KÄRLEK TILL DOM!
  Avsnittet ska jag lägga upp snart!

  Finally the episode that I was in has been released – and as many of you said, it was “Det Nye Jente 2014”! I was a guest jury and the girls mission was to style me. It was SO much fun and the girls are so talented and sweet! LOTS OF LOVE TO THEM!
  Im gonna post the episode soon!


  15 kommentarer  15 kommentarer om “Det Nye Jente 2014”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här