Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 20:30 | September 24, 2014

  Remember those days

  e1e4 (kopia)e2e444 (kopia)
  Los Angeles

  Kommer ihåg denna dag så väl. Sista dagen i LA och vi åt en mysig lunch på ett mysigt ställe!
  Jag får bjussa på lite throwback bilder eftersom regnet öst ner i två dagar nu.. inte så lätt att fota.
  Imorgon ska jag bege mig till Köpenhamn för Zalando Blog Awards där jag representerar Sverige som “Best female fashionblog ” – är sjukt nervös och håller alla tummar och tår för att kamma hem detta! HEJA HEJA! Direkt efter det flyger jag, Linn och Andreas till Paris för fashionweek. UNDERBART!
  Nu: packa det sista och sen dricka vin med André!

  I remember this day so well. Last day in LA and we had a cozy lunch at a cozy place! I will show you some throwback just because it’s raining like hell and have done that for over 2 days now. It’s not easy to take photos when it’s raining.
  Tomorrow Im of to Zalando Blog Awards and Im representing Sweden as “Best female fashionblog” – Im sooo nervous and I will keep my fingers crossed that I will win! GO GO! After that Im off to Paris together with Linn and Andreas for fashion week. LOVELY!
  Now: pack my stuff and then drink wine with André!


  18 kommentarer  19 kommentarer om “Remember those days”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här