Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 20:30 | October 23, 2014

  COFFE TIME

  IMG_8683MMM1IMG_8643IMG_8695MMM4IMG_8715
  Photo by Linn Hansson

  Kaffepaus i Paris. Välbehövligt och det känns väldigt “Franskt” att dricka kaffe.
  Nu ska jag ta mig en liten nap och sedan dra mig mot en vän för lit middag innan det är dags för haffla på Spy Bar! Jag, Sabri och Sanny vänder bjuder på härlig musik och god stämning. Så ska ni ut i Stockholms natt så tycker jag att ni drar till Spy Bar ikväll och hänger med oss!
  Coffebreak in Paris. I needed it and it feels a bit “French” to drink coffee.

  Now Im gonna take a nap and then go to my friend for dinner before its time for party at Spy Bar! Me, Sabri and Sanny is playing good music there tonight. So if you are going out in Stockholm tonight, swing by Spy Bar!


  36 kommentarer  36 kommentarer om “COFFE TIME”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här