Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

9:21 | October 26, 2014

HOTEL ROOM

PHOTOSHOOTS

IMG_0044IMG_00551IMG_0026IMG_9979IMG_00642IMG_0002IMG_0080
Photos by Linn Hansson ( check out her blog HERE )

Det är något med dessa bilder som jag bah älskar! Känslan, tonerna och såklart att dom är fotade av kungarnas kung – Linn Hansson!
Vi knäppte av dessa straxt innan vi åkte till Bali, så här är man fortfarande likblek och frusen.
Jag gick upp kl 06 imorse lika pigg som om de vore mitt på dagen! Måste säga att jag typ gillar att vara jetlag – iallafall åt det här hållet. Det där med att gå upp tidigt om ni förstår.
Men jag var med om läskigaste saken ever inatt! Råkade somna med tvn på och vaknar mitt i natten av att den står på. Jag är helt yrvaken och slänger ett litet öga mot tvn och får en chock! Det tog ett jävla tag innan paniken la sig kan jag säga.
På skärmen går den där rullen när det spökar hemma hos en familj och så sätter dom upp filmkameror i hela huset .. kommer inte på vad den heter ( vet ni?! ). Och så har skärmen typ hackat upp sig så på skärmen filmas deras sovrum under nattetid, när dom ligger och sover. Saken är den att deras sovrum är nästintill identiskt som MITT sovrum, och tjejen i sängen på TVn ligger och sover precis som mig. Så jag trodde helt seriöst att det var mig själv och mitt egna sovrum på tvn! HUR LÄSKIGT?! Efter ett tag så ser jag att det inte alls var de, men bytte snabbt kanal och kollade en stund innan jag somna. CREEPY SHIT.

There’s something about these pictures that I love! The feeling, the tones and of course that they’re photographed by the King of kings – Linn Hansson!
We snapped these just before we went to Bali, so here Im still pale and frozen.
I got up at 06 this morning with as much energy as if it was in the middle of the day! Must say I like this type of jetlag – atleast in this direction. The thing to get up early.. if you know what I mean.
But the scariest thing ever happened tonight! I fell asleep with the TV on and woke up in the middle of the night when it was still on. I was totally dazed and threw a small glanze at the TV and got a shock! It took a damn while before the panic was gone.
On the screen, is the movie when something is haunting a home of a family, and so they have set up video cameras all over the house .. can’t think of what it’s called (you know which one it is ?!). And then the screen is showing/filming their bedroom at night when they’re sleeping. The thing is that their bedroom is almost identical to MY bedroom, and the girl in bed on the TV is sleeping just like me. So I thought quite seriously that it was myself and my own bedroom on television! HOW SCARY ?! After a while, I saw that it wasn’t, but I quickly changed the channel and watched something more funnier for a while before I fell asleep again. CREEPY SHIT.

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

39 Responses to “HOTEL ROOM”

  • angelicablick on

   Vi gjorde slut för länge sen, skrev inte om det eftersom de var väldigt känsligt och jag har mått dåligt över det väldigt länge. Nu är jag tillbaka upp på fötterna igen och känner mig väldigt lycklig och glad :) kram

   Reply
 1. Stephanie Faber Bertelsen on

  Sounds scary and really unpleasant!

  The movie is called Paranormal Activity ;-) There’s made like 4 of ’em

  Reply
 2. elisa on

  jättehärliga bilder!
  urs hade också blivit rädd! :(
  vart har du köpt de där guldiga mobilskalet? har letat överallt så jag chansar och frågar :D
  hade fint!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.