Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 17:41 | October 26, 2014

  Monkey Forest

  h11h1h7h12h2h19h9h6h14
  Ubud Monkey Forest

  Här kommer lite bilder från när vi besökte Ubud och bl.a Monkey Forest – mer info om allt vi gjorde och om Monkey Forest kommer i min Bali guide!
  Tog tåget tidigt imorse till Mjölby för att ta ut mitt löshår – så här sitter jag med halvlångt hår! Känns fett skumt, men de har iallafall växt. ÄLSKAR mitt löshår som jag haft av Mago och jag tänkte att jag skulle berätta lite kring de imorgon osv om ni vill? Jag ska låta mitt hår vila ett tag men kommer troligtvis sätta in nytt väldigt snart :) har trivts så himla bra i det!
  Annars blir det en variant på min blonda page. Men inte sådär kort eller superblond, för mitt hår blev så sjukt förstört utav det!
  Sitter och njuter av en kopp kaffe hemma hos familjen nu – köpte det där kaffet i Bali som något typ av djur ätit och sedan bajsat ut. Haha wtf egentligen? Vem fan vill dricka något, som någon skitit ut? Aja, svindyrt kaffe .. och gott var det ju trots allt.
  Kommer bege mig hemåt om en liten stund tyvärr, men har massa jobb samt träning imorgon.
  Jag ska komma tillbaka hit 2-4:e November så då kommer jag få mer tid med dom <3
  Det bästa som finns är att umgås med familjen! Vill att hela bunten ska ta sitt pick och pack och flytta till Stockholm!

  Here are some pictures from when we visited Ubud and the Monkey Forest, among others – more info on everything we did and the Monkey Forest is coming on my Bali guide!
  Took the train early this morning to Mjölby to take out my hair extensions – so here I am sitting here with half long hair! Feels a bit fishy, but has grown at least . I LOVE my hair extensions that I had from Mago and I thought I’d tell you a bit about it tomorrow if you want? I’ll let my hair rest for a while but I will probably put some extensions in again very soon :) I really like it!
  Otherwise I will do my blonde bob again . But not that short or super blonde, my hair became so destroyed out of it!
  Im sitting here enjoying a cup of coffee at home with my family now – bought that coffee in Bali as some kind of animal eaten and then pooped out. Haha wtf really? Who the hell wants to drink something that someone crapped out? well, very expensive coffee .. and it was good after all.
  Will go back home in a moment unfortunately, but I have a lot of work and training tomorrow.
  I’ll come back here 2-4 th November so then I will have more time with them & lt; 3
  The best there is to spend time with family! I want the entire stack to take their belongings and move to Stockholm!


  31 kommentarer  31 kommentarer om “Monkey Forest”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här