Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 10:56 | October 28, 2014

  PRETTY

  [vimeo width=”880″ height=”560″]https://vimeo.com/109573972[/vimeo]

  BÄSTA.EVER! Bra budskap och SKÖNASTE tjejerna någonsin!
  Jag vill klargöra att jag står för ett jämställt samhälle – vare sig man är kille eller tjej, vit eller svart ( eller grön, gul, röd.. you get the picture ), straight, homo eller bi – eller inget utav de. Vi alla är lika värda vare sig bakgrund, kultur eller religion.
  Lika värde för alla!

  BEST.EVER! Good message and the COOLEST girls so far!
  I just want to make sure that I stand for an equal society – either if you are a man or a woman, if you are black or white ( or green,yellow, red.. you get the picture ) straight, homo och bi – or something else. We are all of the same value! your background, culture or religion doesn’t matter. We are all equal!


  21 kommentarer  21 kommentarer om “PRETTY”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Ja, den är SÅ bra! Önskar att det där var jag när jag var liten.

   Reply
  • Vad glad jag blir att du tar ställning, och vilken underbar video! Jag ser alldeles för många bloggare som ignorerar ämnet, så tack! Det kan verka som en självklarhet att tycka så här men tyvärr så är det tyvärr inte det, och därför är det så himla bra att du tar upp det och är en förebild för dina läsare. Tack och kram/ Julia

   Reply
  • hahaha love it! :D

   Reply
  • Fan va jag hoppas att min unge blir som dessa tjejer haha LOVE IT! Snor denna videon av dig Angelica! :D

   Reply
  • Fullständigt AVSKYR när folk jämför svart hud med alla färger av regnbågen. Finns inga gröna eller röda människor, varför säger man så då om min hy? Sök snälla upp på Google hur rasistiskt det är att säga så, det får dig inte ALLS att verka som du kunde bry dig mindre om allas hudfärg. Usch, vad äckligt. Videon är dock bra men FUCKH8TE har visat sig vara problematiskt på många sätt och vis.

   Reply
  • Jag stör mig på att människor måste hitta saker att trycka ner på när personer i fråga menar väl. Det måste du väl ändå förstå att jag gjorde? Självklart fattar jag att människor inte är grönaa – men budskapet var väl att det fucking inte spelar någon roll om vilken hudfärg du har ALLS. Så sluta jiddra och sprida negativitet till människor som faktist tycker som jag gör! Så att skriva som du gör tycker jag bara är sjukt onödigt. Ang videon så var det endast budkapet jag ville få fram – har/hade ingen aning om vilka fuckh8 var innan. Det är bara budskapet jag ville få fram. Sprid kärlek, inte hat.

   Reply
  • Att du har mage att skriva att jag sprider negativitet och är onödig genom att säga till dig att det är rasistiskt att jämföra mörkhyade till något som inte existerar…herregud. Det kvittar ifall du menar väl? Du kan upprepa sprid kärlek, inte hat, hur mycket du än vill men om du inte tar till dig när någon ber dig att inte säga något rasistiskt så går det i direkt motsägelse till ditt eget jävla budskap.

   Reply
  • Finns faktiskt andra hudfärger än bara svart o vit så innan du kommer med ett sånt påhopp, googla själv

   Reply
  • Gud vad bra video!

   Reply
  • Haha helt underbara! Love it

   Reply
  • Bra bra bra bra braaa!

   Reply
  • Love it!

   http://www.FashionSnag.com

   Reply
  • https://twitter.com/riotgrrrl2006/status/526040663411134464

   man ska nog tänka ett steg längre. FUCKH8 är inte vad man tror.

   Reply
  • Jag hade ingen aning. Det var inte riktigt så jag menade att lägga fram det heller – att få deras märke att komma fram eller att att folk faktist ska köpa t-shirts, utan mer budkapet som dessa tjejer/kvinnor får fram i videon. Jag tyckte videon i sig var ett roligt sätt att få fram ett viktigt budskap :) så det är det ända jag menade. kram

   Reply
  • Hm.. Vet inte om jag gillar detta sättet att sprida kunskap. Dessutom måste man vara källkritisk och kolla upp vad “organisationen” står för…

   Reply
  • FCKH8 är INTE något man ska stödja! FCKH8 stödjer inte lgtbt rörelsen och är endast för homosexuella män och denna video är endast för att promota sitt märke. De har sagt en hel del skamsliga saker om assexualla och pansexuella och har samtidigt uttalat sig om en hel del vidriga saker. Jag föreslår att du går in på http://stopfckh8.tumblr.com/ och läser! :) Kram och tack!

   Reply
  • Jag förstod de nu när några av er kommenterat om de! Gud vad ledsen jag blir att höra att det är så! Man tror ju att folk som får fram sånna här budskap faktist bryr sig om ALLA och att alla har rätt till att älska vem man vill. Vart kan man läsa mer om detta?
   Som jag skrev ovan så var det inte just FUCKH8 som jag ville lyfta fram utan själva budskapet i videon och jag tyckte de var så roligt på sättet dom gjorde de på – och de var de ända jag menade! Blir jätteledsen av att höra att dom uttalat sig dumt. Hemskt! Tack för att du berättade! Tack och Kram!

   Reply
  • Älskart!! Vad underbart :D! Bästa bloggen också.

   Reply
  • Underbart! grymt bra gjort av dem. (tumme upp) ;D

   Reply
  • Härligt! Jag blir så glad att du tar upp detta. Det är så viktigt! Jag älskar när bloggare tar upp sådana här viktiga ämnen, då ni kan nå ut till så mycket folk! Alla är exakt lika mycket värda!!
   Så tack Angelica för att du tar upp detta. Skriv gärna mer om du vill. Så himla bra!

   Sedan vill jag passa på att tipsa om Emma Watsons tal i FN, där hon pratar om jämställdhet. Om du inte sett den kan du kolla. Så himla bra! https://m.youtube.com/watch?v=gkjW9PZBRfk

   Massa kramar. Hoppas du får en jättefin kväll!

   Reply
  • Haha I love it, and true indeed! :D

   Reply