Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 20:31 | October 28, 2014

  SILENTLY

  IMG_03861IMG_0321IMG_0426Untitled-12IMG_0431IMG_0442IMG_0418
  Photos by Linn Hansson
  /Clothes from ZARA/

  Äntligen landat i soffan! Har mina fötter i högläge nu kan jag lova.
  Jag vaknade upp tidigt imorse och drog och tränade på saknade OPFG! Så kul att vara igång med träningen igen och att vara sammanförd med “lilla familjen” också <3 Det är så mycket kärlek på den där träningsklubben! Man blir så himla tajta med alla!
  Efter träningen stack jag hem och fixade mig, fotade med Linn och sedan haft massor intressanta möten.
  Ett  som gör att jag kanske drar till Ukraina i November. Väldigt spännande, men inget som är helt bestämt ännu.
  Gårkvällen slutade inte riktigt som planerat förresten! När jag väl hade satt mig ner i soffan och satt på mig mjukisar så smsar André och Emil och säger att vi ska på middag på Griffins! Efter lite tvek så tog jag tjuren vid hornen och tog tuben dit. och det är jag väldigt glad för! Jag, André, Freja, Emil, Sanny och Maneli avnjöt en sjukt god trerätters middag med massa gott vin och sist men inte minst – fruktansvärt trevligt sällskap. Älskade, fina människor. Fan vad jag tycker om er!
  Vi trillade väl innanför dörren straxt innan tolv tror jag. Jag somnade sedan som en gris kan jag lova! Snark snark.
  Nu ska jag sätta mig och gå igenom massor mail, laga lite mat och sen sova tidigt.
  Jag har en “lugn” vecka just nu vilket gör att jag ägnar kvällarna åt att verkligen varva ner! Älskar att ha en sån vecka lite då och då – men mest av allt så älskar jag ju att ha många bollar i luften och att vara på resande fot! BÄSTA!

  Finally landed on the couch! I have my feet in elevation now, I can promise you that.
  I woke up early this morning and went to OPFG that I’ve missed a lot! So fun to start training again and to be gathered with the “little family” also After my training, I went home and got myself ready for the day, photographed with Linn and then had lots of interesting meetings.
  One that might makes me go to Ukraine in November. Very exciting, but nothing that is totally decided yet.
  Last night didn’t end quite as planned by the way! Once I had sat down on the sofa and thrown on my softies, André and Emil texted me, telling me that we had to go to dinner at the Griffins! After a bit of doubt, I took the bull by the horns and took the tube there. and I am very happy that I did! Me, André, Freja, Emil, Sanny and Maneli enjoyed a kick-ass good three-course meal with lots of good wine, and last but not least – really good company. Beloved, amazing people. Damn I love you guys!
  We fell inside the door just before midnight I think. I fell asleep like a pig, I can promise you that! Snoring snoring.
  Now I’m gonna sit down and go through lots of emails, cook some food and then sleep early.
  I have a “calm” week right now which means that I spend my evenings devoted to truly unwind! I love to have one of those weeks every now and then – but most of all I love to have many balls in the air and being on the move! BEST THING!


  28 kommentarer  28 kommentarer om “SILENTLY”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här