Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 13:56 | October 29, 2014

  Autumn leaves

  14
  Sneak Peek

  Shit! Haft en sån mysig men fullspäckad morgon så har inte hunnit skriva förens nu!
  Jag vaknade vid 8 tiden och så drog jag och mötte upp Elsa för att handla med oss frukost hem till mig. Vi gjorde en DUNDERFRUKOST med omelett, yoghurt med granola & banan, Kaffe/te, färsk ananas, proteinbröd med philadelphia, juice och annat göttigt. Vi pladdrade på om livet och njöt av att vi hade världens mysigaste morgon ihop! Kul att hon fått se nya lyan också :)
  Efter frukosten så drog jag på mig träningskläderna och stack till OPGF och köttade ett fyspass med ett stort och härligt gäng. ÄLSKAR ATT TRÄNA DÄR! Ska köra kl 08 imorgon igen.
  Jag har en hel del saker jag ska göra idag och det är underbart att veta! Till kvällen får vi se, men Elsa håller i ett event som jag kanske ska svänga förbi. Som sagt: har en lugn vecka och jag har hamnat i en svacka och då gillar jag att bara stanna hemma om kvällarna. Vädret är ju inte så sexigt heller så det gör en bara mer opepp!
  Men till helgen blare halloweenfest! Jag älskar halloween så det kommer bli så jävla roligt!

  Shit! I had one of those cozy but yet busy mornings so haven’t had time to write before now!
  I woke up at 8 and met up with Elsa to buy some breakfast to my home. We did a really BIG BREAKFAST with omelette, yogurt with granola & banana, coffee / tea, fresh pineapple, protein bread with philadelphia, juice and other good stuff. We prattled on about life and enjoyed that we had the world’s cosiest morning together! Glad she got to see my new place too :)
  After breakfast, I went to do some workout at OPGF and had a really good kick-ass session with a large and lovely bunch of people. LOVE TO TRAIN THERE! I will be back at the gym at 08 again tomorrow.
  I have a lot of things to do today and it’s wonderful to know! In the evening we will see, but Elsa is having an event that I’ll maybe swing by . But as I said: I have a quiet week and I’ve fallen into a slump and then I just like to stay home in the evenings. The weather isn’t that sexy either so it makes you even more depressed!
  But this weekend I’m going to an Halloween party! I love Halloween so it will be so much fun!


  20 kommentarer  20 kommentarer om “Autumn leaves”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här