Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:20 | November 2, 2014

  M A G

  65a25455961222888978111190
  BTS from my photoshot with SOLO Magazine

  Här kommer lite mer bilder från fotograferingen veckan jag kom hem från Bali :)
  Jag tog en dag av igår, hade en riktigt jobbig dag igår på ett personligt plan. Livet är så jävla orättvist ibland.
  Kommer åka hem till Linköping imorgon och stanna måndag till onsdag och träffa familj och vänner. Ska få träffa Amanda & Tommys fina bebis också! Det längtar jag jättejätte mycket efter.  Jag har bara fått se söta bilder på henne hittills!
  Men imorgonkväll ska min fina vän Jessica bjuda mig på middag – det ska bli så himla kul.
  Inte träffat henne eller hennes dotter på över ett år!
  På onsdag fyller dessutom min mamma år, så då ska vi fira henne litegrann :) och 4 dagar efter fyller jag 24! 24?! Vart FAN tog tiden vägen? Det går alldeles för fort.
  Nu ska jag hälla upp en kopp kaffe och sen bege mig mot träningen! Har kört 4 gånger den här veckan och såhär ska jag hålla det.
  Jag mår SÅ mycket bättre när jag rör på mig! Tränade stenhårt i våras/början av sommaren och sen under resten av sommaren så sket sig träningen rejält. Men det är helt ok! Man ska få njuta på sommaren tycker jag :) Men nu är jag igång igen!
  Tänkte ta med mig kameran till OPFG någon gång så ni får se lite hur vi tränar där osv.
  Idag kommer inläget om mina hårextensions upp! Som jag förövrigt saknar som tusan.
  Trivs ju så bra i långt hår och ombre.

  Here are some more images from the shoot I did the week I came home from Bali :)
  I took a day off yesterday, I had a really tough day yesterday on a personal level. Life is so fucking unfair sometimes.
  I will go home to Linköping tomorrow and stay Monday to Wednesday and meet my family and friends. I will visit Amanda & Tommy to meet their little baby too! I have just seen the cute little princess on pictures so far!
  But tomorrow night Im going to dinner with my lovely friend Jessica – it’ll be so much fun.
  I haven’t seen her or her daughter in over a year!
  It’s my mom’s birthday on wednesday too, so we are gonna celebrate her :) and 4 days after that Im turning 24! 24 ?! Where the hell did the time go? It goes way too fast.
  Now Imma pour up a cup of coffee and then head towards OPGF! I have been to the gym 4 times this week and this is how I’ll keep it.
  I feel so much better when I work out! I trained really hard this spring / early summer and then throughout the rest of the summer I didn’t really do shit. But that’s OK! I think you should enjoy the summer I think :) But now I’m back up and running!
  Im gonna bring my camera to OPFG sometime so you can see how we workout there and so on.
  Today Im gonna give you the blogpost about my hair extensions! That I miss a lot.
  I love my long ombre hair.


  27 kommentarer  27 kommentarer om “M A G”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här