Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 20:03 | November 3, 2014

  INSTA LATELY

  insta1Follow me on @angelicablicks

  Senaste bilderna från min instagram! Har sagt det förr och säger det igen – det är så kul med instagram, samtidigt som det är så kul med blogg. Det är liksom två helt olika plattformar där man kan inspirera och dela med sig. Blogg för mig är ett större plan att inspirera med fina bilder, där jag skriver mer om mig själv – lägger upp outfits och vackra bilder. Instagram är mer in the moment och mer små bilder från vardagen. Båda två sammankopplar varann och är en bra kombi ihop! Håller ni inte med? Hoppas iallfall att ni följer mig även där. Är hemma hos mamma nu och somnade som en gris på soffan och vaknade nyss! Har haft en jättemysig dag med allihopa och ätit god mat och myst :) Tanken var att äta middag någonstans ikväll, men vi båda vill bara stanna hemma och mysa framför en bra film. Och Paradise Hotel! Ska fortsätta mysa med mamma nu! Kommer skriva här lite senare :)

  Latest pics from my instagram! I’ve said it before and Imma say it again – it’s so much fun with instagram, and so much fun with my blog. it’s two totally different things where you can share and inspire. Blogg is a bigger platform for inspiration, with outfits and beautiful photos and where I also write mor about myself. instagram is a way to take fast photos from my everyday life! The go hand in hand and complete each other! Don’t you agree? I hope that you follow me on instagram? Im at my moms place now and I just fell asleep and woke up. I’ve had a nice day with great company and food :) We were supposed to go out and eat but we just wanna stay home and watch a good movie. And Paradise Hotel! Im gonna continue to hang out with my mom now. I will write here later tonight!


  13 kommentarer  13 kommentarer om “INSTA LATELY”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här