Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 10:12 | November 5, 2014

  WANG X H&M

  31-okt-113-031-okt-074-1
  BTS – Photos borrowed from Madelene

  Ja, ni gissade rätt! Vi fotade alltså Alexander Wang X H&M i förra veckan och vet ni? Idag kommer resultatet ut.  CAN’T WAIT!
  Vaknade för en stund sen .. kom inte upp imorse. Skulle gått upp 2 timmar innan jag gick upp egentligen, men kroppen sa prompt NEJ till att resa sig från sängen.  Jag har sovit som en jävla kratta den senaste veckan! Vad tusan kan man göra åt de? Har n några tips?
  Jag ska snart sminka mig och sedan bege mig för att möta upp Linn och fota lite. Blir nog att smattra av ett par looks trots allt!
  Efter det så ska jag förbi kontoret på möte med Style Dept. gänget innan jag ska vidare till bästa nageltjejen Frida! Vet i tusan vad jag ska göra för skoj med naglarna idag .. Är inne på ljusgrått med någon tvist eller orange/rött. Vad tror ni? Letar alltid inspo på instagram till mina naglar. Har ni någon bra hemsida/instagram som gör snygga naglar så man kan hitta lite inspiration?
  Och efter det sen vankas det pre – födelsedagsmiddag för mig på Miss Clara med hela gänget! trerätters har dom tydligen styrt upp. Jaaameeen man tackarrrrr!
  Efter middagen ska jag hem och packa ner mitt liv i lådor.. jeez, snart är det dags att flytta for realz.
  När jag kommit i ordning så ska jag ta en massa bilder åt er på hur jag bor! Trivs så bra här.

  / Well yes, you guessed right.. the photoshot was for Wang X H&M! And the result will come up today!
  I woke up just a while ago.. I couldn’t get up this morning. I should have gone up 2 hours earlier, but I just couldn’t. My body said NO. I’ve been having problems sleeping this past week! What should I do? You got any advice?
  Now Im soon gonna get done for the day and then meet up with Linn to take some outfit pictures. Maybe 2 or so!
  And after that we are having a meeting with Style Dept in our office before Im off to the best nail-girl Frida to get my nails done. Don’t really know what to do yet.. maybe light grey or orange/red? Hmm. What do you think? I always look for inspiration on instagram for my nails. do you know any good website or instagram that have good inspo for the nails?
  After I’ve got my nails done it’s time for pre-birthday dinner for meeeeee at Miss Clara! Three course dinner and so on. Weeell, I thank you!
  After dinner Imma put my stuff in boxes so I’m ready to move on Friday. It’s really soon!
  Im gonna show you how I live when I’ve moved and get my shit together. I really like it here!


  32 kommentarer  32 kommentarer om “WANG X H&M”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här