Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 13:36 | November 6, 2014

  FAMILY FIRST

  2178
  Pojkbandet X Angelica Blick / SPYBAR

  Dagen efter jag kom hem från Bali så höll jag klubb med mina älsklingar Sabri & Sanny på Spybar. Kvällen började lugnt men eskalerade sjukt fort efter 03! Stället blev helt knökfullt.
  Jag brukar inte skriva så personligt, men detta inlägg lär bli det.
  Jag har alltid haft turen med att ha bra människor i mitt liv. Fina vänner, fin familj, bra klasskompisar. Visst, jag har i mina yngre dagar självklart stött på “vänner” som kanske inte var dom bästa vännerna – men man lär sig av det med.
  Men sen för ca 8 månader sen så blev jag presenterad för en tjej. En tjej som sedan skulle komma att bli en utav de viktigaste personerna i mitt liv. Hon heter Elsa.
  Elsa är inte bara en helt otrolig vän, utan dessutom en fantastisk kvinna. Jag ser upp till henne på många sätt och vis och jag har nog aldrig träffat någon som är så virrig men ändå så sansad som hon. Rolig och knäpp men ändå allvarlig och lugn. Hon är klok den där Elsa – trots alla drinkar på 309 ( haha, jag var tvungen Elsa.. ).
  Jag fick inte bara henne som en sann vän, utan en familj dessutom. Två utav dom grabbarna hittar ni ovan på dessa bilder.
  Vi är en rätt stor familj med många fler än bara dessa tre, men kärleken mellan varann är inte mindre för det. Utan snarare större.
  Jag har nog aldrig känt mig så trygg som med dessa människor. Lycklig liksom.
  Vi finns där för varann, stöttar varann och gör jävligt mycket roligt ihop.
  Och Ja, det här är min familj. Min fina familj. Och jag älskar dom extremt mycket.

  /The day after I got home from Bali I had an evening with Sabri&Sanny at SpyBar. It started out pretty calm, bur escalated quickly after 03! It was sooo crowded.
  Im not the one who usually write personal stuff. But this post is gonna be one.
  I have always been fortunate to have good people in my life. Great friends, great family, great classmates. Sure, I have in my younger days, of course, encountered “friends” who may not wasn’t the best friends – but you learn from it.
  But then, 8 months ago, I was introduced to a girl. A girl who then would become one of the most important people in my life. Her name is Elsa.
  Elsa is not only an amazing friend, but also an amazing woman. I look up to her in many ways and I have never met anyone who is so confused yet so calm as she. Fun and wacky, yet serious and calm. She has brains, that girl Elsa – despite all the drinks at 309 (haha sorry Elsa, I just had to ..).
  I not only got her as a true friend, but a family also. And you will find two of them, here above on these images.
  We are a rather large family with many more than just these three, but the love between each other is no less. But rather larger.
  I have never felt so confident than with these people. You know, happy feelings.
  We are there for each other, we support each other and make hell of a lot of fun together.
  And yes, this is my family. My lovely family. And I love them extremely much.


  17 kommentarer  17 kommentarer om “FAMILY FIRST”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här