Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

15:46 | November 13, 2014

B R E A K F A S T

UNCATEGORIZED 2

bbc8bbc10bbc7bbc3bbc5bbc2bbc4bbc9
BBC

Landat hemma en snabbis för att hinna blogga och slänga av lite saker! Ska ta mig en kopp kaffe innan jag beger mig ut igen.
Vi hade förresten så mysigt imorse och stort tack till fina Rami som styrt upp allt :) vi fick fina lappar allihopa dessutom där det stod en dikt ( som rimmade, fett kul! ) om oss och så “blev vi” olika kategorier. Jag blev “Årets oturens morsa” eftersom dom tycker att jag alltid är så klumpig och har otur ( true dat i och för sig.. ) haha. Fett roligt att få i alla fall!
Vi hade frukosten på ett supermysigt Café som min vän Paouria äger! Lilla P heter cafeét och ligger på Karlavägen. Sväng förbi och ta en kaffe där om ni någon gång har vägarna förbi!
Annars så har vi fotat en look idag samt hängt lite på kontoret också.
När jag flyttat mina grejer ikväll är tanken att möta upp Feraz och börja smida planer om något som jag länge velat! Det är inget moderelaterat – utan dansrelaterat! Men mer om de när vi kommit lite längre i planerandet.
Victoria sa förresten idag att “Shit vad du ser ut som ditt gamla ‘du’ idag Angelica!” och jag håller faktist med litegrann. Visst ser jag ut litegrann så som jag gjorde förr? när jag hade min blonda page och de.

/ I just got home for a short while to blog and to leave some stuff at home! Imma grab a coffee and soon go.
We had such a cozy time this morning and a big thanks to Rami for making this happen :) we got cute notes ( that rimed, so much fun! ) about ourselves and we got different nominations! I was ” This years bad luck” haha and I got it because Im so clumpsy and always have bad luck, haha! And it’s true.
We had our breakfast at Lilla P that is a coffeeshop that my friend Pouria owns. It’s located at Karlavägen and you should go there is you are in the neighborhood!
Besides that, we have taken some photos and also chilled at the office.
When I have moved my stuff tonight I might meet up with Feraz and discuss a project we are working on – but it’s not fashion related – but dance related. Imma tell you more about it when I can tell you more!
And hey, Victoria said ti me today that I looked like old Angelica today. You know, when I had a blonde bob! And yeah, a bit – right?

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

23 Responses to “B R E A K F A S T”

 1. Linnéa on

  Hej Angelica, du skulle inte vilja göra ett inlägg med bilder av din garderob? Det är alltid så roligt att få titta på andras garderober, och jag vet att du har en hel del godbitar i din. :)

  Reply
 2. Ida on

  JAA! Det är “den” Angelica som fick mig att börja följa o läsa din blogg. Diggar dig som fan nu också såklart, men nu är det dags att återvända till ditt gamla jag!!!!!! :****

  Reply
 3. Angelique on

  I hope you’ve take pictures of this look, it seems so cool ! I saw a bit of it on Kenza’s blog and the air max tea … Just perfect. Btw, i loved you so much when you had blonde and short hair ! Love from paris, x .

  dslvfr.blogspot.fr

  Reply
 4. Hannah on

  You are surrounded by amazing food, wearing nice clothes and good friends, but why don’t you guys smile? Im shure you laugh and have a good time together, but why have it become a thing to not smile? You are all very pretty, and smiling is usually when we look our best!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.