Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:46 | November 13, 2014

  B R E A K F A S T

  bbc8bbc10bbc7bbc3bbc5bbc2bbc4bbc9
  BBC

  Landat hemma en snabbis för att hinna blogga och slänga av lite saker! Ska ta mig en kopp kaffe innan jag beger mig ut igen.
  Vi hade förresten så mysigt imorse och stort tack till fina Rami som styrt upp allt :) vi fick fina lappar allihopa dessutom där det stod en dikt ( som rimmade, fett kul! ) om oss och så “blev vi” olika kategorier. Jag blev “Årets oturens morsa” eftersom dom tycker att jag alltid är så klumpig och har otur ( true dat i och för sig.. ) haha. Fett roligt att få i alla fall!
  Vi hade frukosten på ett supermysigt Café som min vän Paouria äger! Lilla P heter cafeét och ligger på Karlavägen. Sväng förbi och ta en kaffe där om ni någon gång har vägarna förbi!
  Annars så har vi fotat en look idag samt hängt lite på kontoret också.
  När jag flyttat mina grejer ikväll är tanken att möta upp Feraz och börja smida planer om något som jag länge velat! Det är inget moderelaterat – utan dansrelaterat! Men mer om de när vi kommit lite längre i planerandet.
  Victoria sa förresten idag att “Shit vad du ser ut som ditt gamla ‘du’ idag Angelica!” och jag håller faktist med litegrann. Visst ser jag ut litegrann så som jag gjorde förr? när jag hade min blonda page och de.

  / I just got home for a short while to blog and to leave some stuff at home! Imma grab a coffee and soon go.
  We had such a cozy time this morning and a big thanks to Rami for making this happen :) we got cute notes ( that rimed, so much fun! ) about ourselves and we got different nominations! I was ” This years bad luck” haha and I got it because Im so clumpsy and always have bad luck, haha! And it’s true.
  We had our breakfast at Lilla P that is a coffeeshop that my friend Pouria owns. It’s located at Karlavägen and you should go there is you are in the neighborhood!
  Besides that, we have taken some photos and also chilled at the office.
  When I have moved my stuff tonight I might meet up with Feraz and discuss a project we are working on – but it’s not fashion related – but dance related. Imma tell you more about it when I can tell you more!
  And hey, Victoria said ti me today that I looked like old Angelica today. You know, when I had a blonde bob! And yeah, a bit – right?


  23 kommentarer  23 kommentarer om “B R E A K F A S T”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här