Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 14:19 | November 17, 2014

  My hair

  ombrelook
  Här har ni det! Håret ska alltså få någon slags brun ombrelook med lite ljusare slingor och en mörkare botten än tidigare.
  Har efter mycket eftertanke valt att suga lite karamellen av att klippa av håret igen!
  Efter att ha kämpat så länge och äntligen fått ganska långt hår så känns det som att backa tillbaka till noll att klippa av allt igen. Visst, jag pratade om att inte klippa av det så värst och inte råbleka det.. men vad är det grejen med att ens göra det? Jag är antingen 0% eller 100% all in! Jag vill inte kompromissa när det kommer till sånt där. Så det stod hela tiden mellan att antingen göra som ovan, eller kapa av mig de igen och gå tillbaka till vitt.
  Jag har absolut inte släppt idéen med att kapa det någon gång – men jag är inte redo än!
  Så jag ska sätta in nytt hår och köra en mörkare botten och en aning ljusare slingor för att få till håret ovan! Jag är så pepp!
  Har levt i toffs sen jag tog ut löshåret just för att jag inte riktigt vet vad jag ska göra med det nu när det är en sån tråkig mellanlängd. Nää nu kör vi mina vänner!

  / Here it is! This is the way Im gonna do my hair! It’s like a brown ombre with a darker color in the roots and lighter highlights in it.
  I have chosen not to cut of my hair to bob, just for the reason that Im not ready for it yet.
  I’ve been saving my hair för some time now and it would all be in vain if I just cut it off again.
  I might do it in the future, but not now. Now I want this look as you can see above!Im all about 0% or 100% all in, so I never wanted to keep the length like now and just go a bit lighter. No.
  So Im gonna do this lok and I can’t wait!
  I’ve been wearing my hair in a ponytail since I took out my extensions just because I don’t really know what to do with it when I have this boring length. So here we go babes!


  28 kommentarer  28 kommentarer om “My hair”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här