Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 20:23 | November 20, 2014

  L’Aquila

  q1q4
  Me yesterday

  TOUCHDOWN L’AQUILA! Nu har vi äntligen kommit fram… Jisses vilken resa det varit att ta sig hit. Gick upp kl 05.00 imorse och kom fram nu. Flyg till Rom med mellanlandning i Köpenhamn, sen tåg in till centrala rom innan vi tog ytligare ett annat tåg till ett område utanför rom, sen buss i 1,5 timma. Vi har precis checkat in på vårar hostel och ska snart iväg och äta mat med tjejerna på ActionAid. Vi har filmat litegrann under resan och mer blir det imorgon! Grabbarna från SodaLime är med oss och filmar på våran resa här. Just nu är jag jättetrött med megahuvudvärk – har ju som ni vet inte känt mig tipptopp de senaste dagarna med ont i halsen och lite smått feber. Jag hoppas att allt lägger sig tills imorgon så man kan känna sig en aning pigg & fräsch. Imorgon ska vi börja med att åka till en skola samt träffa ungdomar som ska prata om vad som hände när jordbävningen kom, samt hur deras situation ser ut i dagsläget. Jag ser fram emot att höra mer!

  /TOUCHDOWN L’AQUILA! We have finally arrived.. jeez it’s been a trip to get here. I went up at 05 this morning and we just got to the hostel. We flew to Rome and stopped at Copenhagen first. Then a train to the central of Rome, then another train to a different part outside of Rome and last but not least a bus for 1,5 hours. We have just checked into our rooms and are soon gonna go and eat with the girls at ActionAid. We have filmed a bit from our trip and the guys from SodaLime are with us on our journey. Im really tired since I’ve been feeling a bit sick a couple of days but I hope I will feel better soon. Tomorrow we are gone see the areas where the earthquake strikes and also go to a school and talk to the kids about it and how their situation are now after the earthquake. Im looking forward to hear more about it!


  20 kommentarer  20 kommentarer om “L’Aquila”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här