Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 19:21 | November 23, 2014

  Left Behind

  l3kl765969874532
  L’Aquila with Givesom.org / ActionAid

  Bara några få bilder från L’Aquila. Tog ju inte så värst många eftersom vi var där och jobbade – men dessa plus några till som ni ska få fick jag ned i kameran.
  Sitter i soffan och är helt slut. Vill göra nått mysigt men min hjärna orkar inte. Har typ haft konstant huvudvärk i 3 dagar. Hur det ens är möjligt… jag måste tillåta mig själv att landa lite ibland.
  Har dessutom lovat mig själv att bli bättre på att tacka NEJ till saker – jag kan inte göra allt / vara överallt .
  Igår så Landade vi runt 19.40 igår och var hemma runt 20.30 – mötte upp André och så drog vi + Emil till Nosh&Chow och åt middag och drack vin! Det var välbehövligt och väldigt mysigt. Vaknade upp ganska okej tid imorse och begav mig sedan hemåt.
  Imorgon så ser dagen ganska oklar ut – men jag vet iallfall att jag ska möta upp Hannah för att fixa juicen inför Detoxen samt att vi ska träna 11.30 . Annars så ska jag försöka bära upp kartongerna till vinden samt få lite jobb gjort! Kan nog inte förklara i ord hur mycket jag längtar till Paris just nu..

  / Just a few pictures from L’Aquila. I didn’t take so many cause we were there working – but I got these ones and some other ones on camera.
  Im sitting on my sofa now and Im so exhausted. I wanna do something cozy but I can’t manage to even get out of my sofa.
  I’ve had an headache for 3 days now. If that’s even possible.. I need to be better at saying NO to stuff and calm down sometimes. I can’t do everything and be everywhere!
  Last night I got to the Aitport at 19.40 and was home around 20.30 – I met up with André and went and had dinner and wine with him + Emil at Nosh&Chow! I really needed that. so cozy.
  Tomorrow my day is a bit blurry! Im gonna meet up with Hannah to do our juices for the Detox and then work out at 11.30 – then I think Im just gonna put my bags up at the attic and get some work done. I can’t explain in words how much Im longing for Paris right now…


  16 kommentarer  16 kommentarer om “Left Behind”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här