Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 12:53 | November 27, 2014

  Put a ring on it.

  1290iu
  RINGS, H&M

  Köpte lite nya ringar häromdagen på H&M! Min vän Olivia har så fina små ringer på sig jämt som hon samlat på sig – som jag tänkt härma lite. Men tills dess så inhandlade jag dessa lite fort! Fina va?
  Nu beger jag mig mot Paris!

  / I bought some rings the other day at H&M! My friend Olivia always has so nice small rings on her fingers – so I wanted to do a copy/paste on that. I bought these just for now, but I want ones that keep the color better.
  Now Im off to Paris!


  24 kommentarer  24 kommentarer om “Put a ring on it.”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här