Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 21:18 | November 28, 2014

  RALPH’S

  K6K4K10K9K5K1K2
  RAPLH’S

  Hade skrivit ett jättelångt inlägg om vad vi gjort idag och massor annat.. och vad händer? Allt försvinner. WTF? REALLY?! Nu är jag för sur för att skriva hahahah!Skriver mer om de imorgon : Nu ska vi ut och äta middag! Bilder ovan från våran lunch på Ralph’s idag som ägs av Ralph Lauren!

  / I had written a super long post om what we have done today and much more.. and what happens? Everything disappears. WTF? REALLY?! Now Im to pissed off to write it again hahahah! I will write mor about it tomorrow. Now: Dinner! Pictures from today about when we had lunch at Ralph’s that’s owned by Ralph Lauren!


  21 kommentarer  21 kommentarer om “RALPH’S”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här