Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 18:39 | December 2, 2014

  Adidas Originals

  b3b6b999bb4
  Photos by Oscar Jettman / Edit by me
  /Skirt from Gina Tricot/Shoes from Vans, HERE/Beanie from H&M/Top from USA/Backpack from Adidas, HERE/Blue Coat from Asos, HERE/

  Shit, idag har jag fått saker gjorde mina kära! Mailat som en tok, fixat med “to-do” saker och annat viktigt. Nu har jag lite kvar sen ska jag mysa med Julian hela kvällen :) han ska komma hit och se hur jag bor.
  Det var ju hos honom jag bott ända från April tills September. SÅ mysigt hade vi det!
  För er som inte vet, så är Julian en utav mina närmsta vänner :)
  Jag har precis käkat lite indiskt och ska snart klä på mig något annat än mjukiskläder innan han kommer. Puss!

  Damn, I’ve gotten things done today babes! I’ve been empaling, done a lot “to-do”‘s and other important stuff. I have som stuff left and then Im done for today. Julian is coming over to have a cozy evening here and to see my new home :) I stayed at his place from April to September as you might not know. We had such a cozy time! Julian is one of my closest friends :)
  I have just eaten some indian food and will soon get dressed in something else then pi’s. Kisses!


  27 kommentarer  29 kommentarer om “Adidas Originals”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här