Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 12:11 | December 5, 2014

  Street Flower

  höst4höst88höst3höst6höst
  Photo by Linn Hansson ( click her name )
  /Everything from Zara/

  Alltsååååå, blää.. har en fett dålig dag. Jag vet att de är ett fucked up I-landsproblem, men vädret påverkar mig så jävla mycket.. nu har de varit grått, kallt och helt mörkt i månader -med 1 timmas sol under hela November. Jag reser mycket och de är jag fett tacksam för, de ska gudarna veta. Men att mötas av detta varje gång man är hemma, är ingen höjdare. Det typ suger ur all energi och kraft man lyckats samla på sig!
  Nog om det nu. Jag vet att ni typ hatar mig när jag pratar väder-tjaffs.
  Gårkvällen var SÅ lyckad! Stort tack till de fantastiska tjejerna på Gina Tricot!! Förfest, trerättermiddag och massa härliga tjejer och killar :) man tackarrrr!
  Vi gick vidare ut sen och kom inte hem förens typ.. tre på natten kanske? Imorse tog vi en sovmorgon och det behövdes kan jag lova!
  Nu ska jag till bästa Klara och spraya mig innan det är dags för bubbleroomevent.
  Ikväll ska jag få umgås med min fina Elsa. Jag ska krama henne i typ all evighet tänkte jag. Min starka, fina, fantastiska Elsa.

  UPDATE: Såg att någon blev fett sur för att jag dissade vädret och att jag om någon inte borde klaga och istället vara tacksam.
  Hm, var jag otydlig i det jag skrev om att ” Jag reser mycket och de är jag fett tacksam för, de ska gudarna veta!” …? Jag är tacksam så inutav helvete, och de vet ni.
  Mitt humör och vad jag känner inom mig styrs extremt mycket av vädret, Det är sån jag är liksom. Varken något jag kan påverka eller ändra på. Jag kan absolut göra mitt bästa av att pigga upp mig själv, men är det grått 24/7 så blir jag deppig och sån har jag alltid varit – ända sen jag var barn.
  Så: summan av kardemumman är att de är väl kanske inte själva vädret i sig jag klagar på, utan att de är fett tråkigt att jag alltid ska bli så deppig så fort jag är i “mörker” en längre stund. Får gå i ljusterapi eller nått… skulle typ behövas.

  / Weeeell, euuuw… Im having a bad day. I know that this is a fucked up “issue”, but the weather do fucked up shit with me.. it’s been grey, cold and dark for months here now – 1 hour of SUNLIGHT in november. I travel a lot and god, Im thankful for that. But I hate coming home to this every time. All the energy and attitude is POFF , just gone! Nuff said about that now. I know you hate me when Im bitchin’ bout the weather.
  Last night was very successful! A big thanks to the girls at Gina Tricot! A preparty, three course dinner and a lot of nice people :) well, I thank you.
  We went out afterwards and we got home at maybe… three in the night? We had a long nights sleep and we both needed it I can tell you.
  Now Im getting a spray tan from Klara who is the best! And then it’s time for a bubbleroom event before Im gonna spend my evening with my strong, wonderful and amazing friend Elsa.


  Update: I saw that someone was pissed off mad because I dissed the weather and that I shouldn’t complain and instead be grateful.
  Hm, wasn’t I clear in what I wrote about “I travel a lot and I am grateful for that, god should know that!” …? I am grateful as hell, and you know that.
  My mood and what I feel inside is extremely controlled of the weather, it’s who I am.
  Neither something I can influence or change. I can definitely do my best to cheer myself up, but if it’s gray 24/7, I become depressed and I have always been like that – ever since I was a child.
  So: the bottom line is that it’s maybe not the weather itself I’m complaining about, but that it’s such a bummer that I will always get a bit depressed as soon as I am in the “dark” for a long time. I need to to go to sunlight-therapy or something … haha I would need it.


  38 kommentarer  38 kommentarer om “Street Flower”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • What a cool combo, just perfect!! So in love with this bag!

   xx Su http://fashiontwinstinct.blogspot.de/

   Reply
  • sweet angelika!
   enjoy my new outfit in the blog: BLUE+JEANS+BLACK

   http://showroomdegarde.blogspot.com.es/2014/12/sweaters-for-autumn.html

   Reply
  • Definitely like your hair MUCH more without the extensions. This looks absolutely great! I have to say though (i’m from Denmark so I know what you mean), I kind of like the grey weather at christmas time.. you get to be creative in terms of putting some color into you life at this time of year :-) I do so by lighting up candless, drinking lots of coffee and cocoa and baking a lot of christmas cookies. I do get to a point in january/february where I start to really miss the sun though ;-)

   Reply
  • Absolutely know what you mean…
   Adorable fallish look though! Love the boots, have the same… ;)

   xxx
   http://www.journal-of-style.blogspot.com

   Reply
  • Shit, jävla bortskämda snorunge. Var tacksam över allt du har.. DU om någon borde vara det. Vi andra har inget av det härliga och spännande du har och lever också med detta väder, och kanske aldrig reser utomlands….

   Reply
  • Fast nu får du väl ändå ge dig? Bara för att man måste rensa ut hela vinden så betyder inte de att man kan skita i att diska – eller hur? Nu är det tyvärr så att mina känslor/humör/beteende styrs EXTREMT mycket av hur vädret är. Jag säger inte att jag “håller på att döööö pag detta hemska väder!!!” utan snarare att man blir fett deppig – för de blir jag. Jag blir extremt trött, orkeslös och DEPPIG när de är grått och helt sol-löst ute. Jag kan inte rå för hur mina inre känslor blir när det är sådär – vädret påverkar sinnet jättemycket. Mer för andra och mindre för vissa. Eller hur? Skärpning!
   Dessutom verkar du missat typ 50% av texten där jag skriver hur fett tacksam jag är över att leva de liv jag lever – men de kanske du valde att skita i att läsa? Mitt humör och välmående styrs mycket utav vädret, och sån är jag! De var med ett berättande för er än ett klagomål. Om du inte gillar de, nahepp! läs inte isåfall :) ha de så bra nu och så hoppas jag att du har turen att skutta fram glad genom hela vinterhalvåret! jag avundas dig isåfall. kram!

   Reply
  • Ugh these negative comments are born out for jealousy – you’re entitled to a bad mood…. and the weather right now is absolutely awful! It’s a fact that it causes depression in everyone to have no sunlight.
   The rest of your readers are more grateful for your honesty and giving your whole personality to your blog, some people will never understand the amount of work that goes into posting so damn much with such high calibre content. Keep it up beauty!! Hope to see you soon xx

   Reply
  • Blir också irriterad när du hackar på vädret men hon tog i lite väl mycket! Många personer blir ju på allvar deprimerade under vintern och det förstår jag, bara det att jag älskar denna tiden på året och tar åt mig när någon klagar på min årstid haha.

   Reply
  • I don’t like grey and cold weather too…
   Love your shoes :)

   http://classycaptanius.blogspot.com

   Reply
  • Snygging!

   Reply
  • This is so coo, love what you’re wearing.
   I totally feel you on this whole weather thing, it gets so depressing and somehow sucks out the energy.

   xx Cheyenne
   http://www.bohemianjourneys.blogspot.com

   Reply
  • Love this outfit, the knit matched wo sell with that skirt!

   L.A

   Reply
  • håller med dig om att detta väder är jobbigt! Man blir ju helt död i hjärnan av att aldrig se solljus. :/

   Reply
  • Those boots are amaze!!!!!!

   http://www.kristjaana.com

   Reply
  • Fast man styr sina tankar till 100% faktiskt. Så får din egen skull, för att du ska må bättre så kan du välja att skita i vädret och hitta nåt annat att va glad för. http://www.upphopp.se/tips-fran-coachen/elva-knep-for-okad-mental-styrka/
   Hjälpt mig mycket i att ändra hur jag tänker, och gjort mig gladare också :)

   Reply
  • i agree and understand … its easy to say ,,well girl stop caomplainin’ and be happy cause you could be living in Africa and be poor and sick, whatever…” its bad – no body says its not bad or sad – but there is also nothing wrong about being sad cause of grey dark weather. It’s even a psychology true that everybody gets sad during this season according to less sunlight days … :)))
   love your outfit btw, this skirt is powerful ! love it

   http://franchemeetsfashion.blogspot.cz/

   Reply
  • OMG i feeel you sis, i feel the exact same way. i mean you didnt say how much you hate your life and how poor you are and what a shitty life you have you just said that the weather has a huge impact of your mood and that was all…i cant understand people start hating on that, i feel the same..as soon as the weather is bad my mood is bad too and i kinda get depressed. so I understand you and i got your point that you are grateful and all but the weather just sucks or what the weather does to your mood. i understand that perfectly even without your update, i know what you mean <3 hugs

   Reply
  • Gorgeous skirt and boots!
   http://trendenciesblog.com

   Reply
  • Feel you mitt humör påverkas oxå sjukt mkt av vädret och jag blir jättedeppig av allt mörker. Längtar typ efter snön bara för att det blir lite ljusare då.. Så jobbigt att ens humör ska på påverkas så mycket av det :/

   Reply
  • Great look!

   http://www.FashionSnag.com

   Reply
  • Hej! Jag vill bara kommentera att “bara” för att det är ett i-landsproblem betyder inte det att det inte är ett verkligt problem. Det finns människor som har större problem, men vi kan inte heller ignorera våra egna problem på grund av det. Kram

   Reply
  • Gorgeous outfit!!! Love that skirt & I need those shoes. The weather tends to affect my mood too. The winter always puts me in a funk. Waking up in the dark & coming home in the dark sucks, feels like you missed the entire day! :(

   http://www.fortunetellerfashion.com/
   xxFTF

   Reply
  • I agree with one of the above comments. Everyone has there moments when they are down and a lot of people, including myself get every influenced by the weather and you can’t help it if you are not in as great of a mood then when its a beautiful day outside, its understandable. Anyways… You look amazing and I love the photos!!!

   http://www.inmydreams.ca/

   Reply
  • Tröjan såg galet mysig ut! :D

   Angående vädret. Jag tror inte någon tycker det är kul att de är grått och regnigt ute men samtidigt så ä det inte kul som läsare att behöva läsa på ca 15 olika bloggar (99% är mode bloggare) hur mycket dom hatar detta vädret. Speciellt inte när dessa personerna reser så mycket som många av er gör. Jag vet att du är tacksam och glad för de du får uppleva! :) Du är en av de få bloggare som verkligen uttrycker detta!!! Men som sagt det sticker i ögonen när personer som har möjligheten att resa världen över klagar på de väder som vissa av oss lever i 365 dagar om året.

   Vill inte att du ska ta illa upp av min kommentar för jag diggar dig så mycket men jag försöker mer förklara hur vi som inte kan resa upplever såna texter. Dock tycker inte jag att man ska uttrycka sig på de sättet som personen här ovan gjorde. Det bidrog nog mer till att ditt humör blev sämre. Hoppas du får en fin kväll fina du, Kram!

   Reply
  • Håller precis med dig!!

   Reply
  • You are perfect :) I like it.

   Reply
  • Så fina bilder och outfiten var också fin :)

   Reply
  • love the skirt

   http://hashtagliz.com

   Reply
  • It’s actually quite natural to feel depressed, or at least a bit blue, during the winter. Sunlight increases the production of serotonin, a neurotrasmitter that makes us feel in a better mood. During the winter, the absence of sunlight causes the production of serotonin to decrease so it’s normal to feel sadder.

   It’s completely normal for you to complain about the winter. I wonder how the person who criticized you would react if she knew I spent the whole summer complaining it was too hot. I like the sun but I hate hot weather. A little over 20 degrees is enough for me to feel hot, bothered and sweaty and I hate that feeling. I’m on vacation right now, in a place where it’s about 3 degrees during the day, and I feel much happier.

   Reply
  • I agree with you on the weather part – it’s the same here in Iceland, we only get about 3 hours of sunlight (or light, the sun hasn’t been seen in days because of grey clouds) a day and it really has an impact on mood. I always become lazy, uninspired and just kind of depressed. I rarely want to even get dressed and go out, usually just hang at home all day long. But as you said, being able to travel is a gift, I am going abroad in two weeks and can’t wait for the sun, blue skies and the beach!

   Lovely pictures as usual, you look stunning! Hugs to you x

   Reply
  • Again so nice post! So amazing photos and amazing you!

   Reply
  • wonderful!

   http://monkeyshines-monkeyshines.blogspot.com/

   Reply
  • Grejen är väl den att den kan tyckas lite respektlöst att skriva att du tycker vädret är jobbigt när du reser mer än antagligen 99 % av dina läsare gör. När det dessutom rör något som en stor majoritet av Sveriges befolkning tycker är riktigt riktigt jobbigt! Tänk dig själv om du inte hade haft möjlighet att åka bort och sen satt någon som rest flera flera gånger i höst och klagar över hur jobbigt det är att det är mörkt. Något som dom har sluppit men du har tvungats utstå. Förstår du? Jag förstår ju ditt perspektiv, du kan ju bara känna det du känner men samtidigt skriver du ju för att dina läsare ska läsa dina inlägg. Väldigt fin oufit iaf ! kram

   Reply
  • Love the skirt! xx

   http://www.getup-goblog.blogspot.com

   Reply
  • Gorgeous combo. In list with those boots. The photography is great as is the photo location and styling.

   Reply
  • Your hair is look amazing

   http://fashionandsounds.com/

   Reply
  • jag kan hålla med om att det inte är kul att läsa när du klagar på vädret medan man själv inte haft råd att åka utomlands på 3 år. men pratar bara om vad som är kul att läsa. sen är du värd alla resor och äventyr du åker på. du har jobbat dig till det och är grym på det du gör. jag hade en blogg när jag var liten, men inte la jag ner tillräckligt mycket själ i det för att komma nånstans inom det. så var inte bara tacksam, var stolt för att du jobbat dig till där du är idag!

   Reply
  • Stunning photos! And love the color combination and style.

   Love, Maria

   Reply