Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 13:10 | December 7, 2014

  DAWN

  b10B12B16b11B6B14
  Photos by Linn Hansson / Edit by me
  / Everything from Zara/

  Godmorgon på er finisar! Härliga Söndag :) solen lyser och jag vaknade upp på rätt sida idag.
  Har sån sjuk hemlängtan till min mamma och pappa haha! Vill typ julmysa och bara dricka varm choklad med dom. Lyssna på lite julmusik och bara vara! Ringde både min mamma och pappa när jag var påväg hem imorse. Nu vill jag faktist bara att de ska bli jul! Jag kommer åka hem till Linköping i 4-5 dagar över jul och umgås med familj och vänner som man inte träffat på länge.
  Men men, tanken var att jag skulle på en brunch idag men jag har alldeles för mycket som jag måste ta tag i.
  Så nu är jag hemma och ska snart bege mig iväg och fixa lite grejer. Annars så står inte så mycket på schemat faktist – förutom jobb då då. Vad ska ni göra denna söndag?
  Juste! Vi var som sagt i Falun igår och såg när Sanny gick match. Det blev TKO till Sanny efter andra ronden, så han vann! Stort grattis min fina vän!
  Det var superkul att träffa er läsare där också :) ni är underbara! Massa kärlek till er!

  / Good morning babes! Wonderful sunday :) the sun is shining and I woke up on the right side of bed. Im longing for my mom and dad sooo much right now haha! I just wanna hang out with ’em, drink warm chocolate and listen to christmas songs. I actually called my mom and dad this morning to just hear their voices. I want Christmas to come now!
  During christmas I will go home to Linköping for 4-5 days.
  Anyway, I was supposed to go to a brunch today but I have so much stuff that I have to do, so I decided to focus on work today.
  So now Im home but will get going soon to get things done.
  And yes: We went to Falun yesterday to see Sanny’s Muay Thai match and he won TKO in the second round. congrats my friend!!
  It was so much fun meeting my readers too :) you are lovely! Lots of love to you!


  39 kommentarer  39 kommentarer om “DAWN”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här