Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 17:48 | December 9, 2014

  Musikhjälpen Auktion / Heldag med Angelica Blick

  tradera3
  Vill ni ha en heldag med mig? få tips om mode och styling? hänga med och se hur en dag kan se ut för mig?
  Jag lottar just nu ut en heldag med mig tillsammans med Musikhjälpen!

  I Musikhjälpen 2014 vill vi ha din hjälp att stoppa spridningen av viruset hiv.
  Var 15:e sekund smittas någon med hiv världen över och en stor del av dem är barn och tonåringar. Utan medicin blir viruset livshotande.
  Vårt mål är att hjälpa de som är värst drabbade och att slå hål på fördomar genom att höja kunskapen om hiv och aids.

  Tanken är att du under en dag får följa med mig och min fotograf Linn Hansson för att se hur en det kan se ut för mig i min vardag, hur vi jobbar samt att jag kommer ge dig styling- och modetips. Exakt vad vi kommer göra under dagen får vi tillsammans bestämma – roligast vore om vi kunde boka in en dag när något extra kul händer, såsom ett stort event eller gala! Som sagt: vi får tillsammans bestämma vad vi vill göra :)
  Vill ni kolla in auktionen eller lägga ett bud, så gör ni det HÄR!

  Så in och buda nu och stödj kampen mot HIV!


  10 kommentarer  10 kommentarer om “Musikhjälpen Auktion / Heldag med Angelica Blick”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • så världsbra grej! lyckost den som “vinner” <3

   Reply
  • Åh tack <3 fin du är!

   Reply
  • Åh! Asså shit! Det hade varit helt sjukt!

   Reply
  • Hi! You’re awesome ! Your style is amazing

   Reply
  • Can you make a video how you do your hair ? It is beautiful x

   Reply
  • Detta är ju en underbar julklapp som jag direkt skriver upp på önskelistan!

   Reply
  • Åh vad roligt :D. Din stil är perfekt så det skulle man inte tacka nej till ju ;P hehe

   Reply
  • as nice. synd att jag intebor i sverige bara!! :(

   Reply
  • Wish I could read this!

   http://www.FashionSnag.com

   Reply
  • jag förstår att pengarna kommer att gå till en organisation som hjälper människor. Men äligt talat tycker jag att det r helt sjukt att man tillåter sig själv såhär öppet på sin blogg ha en tävling om att träffa en person som förmodligen är en förebild för många där vinnaren är den som budar det högsta priset. För det fösta är det morlaiskt helt sjukt! ” den som budar mest får träffa mig “, äligt talat vad är det du håller på med, sedan får du även tänka på dm som ser upp till dig som väldigt gärna vill spendera en dag med dig men som absolut in te har möjigheten till att buda. En tävlig som du har på din blogg borde vara lika möjlig för alla människor! och välgörenhets organisationer kan man stödja på att andra sätt, det här sättet är det sämsta som jag någonsin har hört talas om. välgörenhet står för något fint! så, smutsa nte ner det!

   Reply