Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 14:14 | December 9, 2014

  Y S L

  IMG_7281IMG_7185 IMG_72561IMG_7297IMG_7193 IMG_7253IMG_7315
  Photos by Linn Hansson
  /Bag from Yves Saint Laurent/Jeans from Chicy/Shirt from Zara/Loafers from Zara/Rings from H&M/Coat from Zara/

  MIN NYA ÄÄÄÄLSKLING ser ni på bilden! Ja, väskan alltså.. Hur fin?! Jag är så, så nöjd med den! jag fick som sagt beställa den från YSL’s hemsida eftersom butiken var stängd i paris hahaha.
  Idag har jag haft möten, fotat med Linn och nu sitter jag på kontoret och jobbar :)
  Senare ikväll ska jag träna thaiboxning med Hannah innan Molly kommer hem till mig för julbak! Det ska bli skönt att få komma igång med träningen efter att ha varit förkyld i typ hundra år..
  Är förövrigt jättenervös in för en sak, så jag kan knappt sitta still! Jag får iaf lugna mina nerver snart så det ska bli skönt! Håller alla tummar och tår.
  Nu har vi förövrigt bokat Kuba! Så den 24:e Januari åker vi till Kuba med bästa volontärorginisationen GoXplore för att volontärjobba – samma organisation som jag åkte via när vi jobbade med lejon i Afrika! jag längtar typ ihjäl mig! Denna gång ska vi jobba mer med barn. Bl.a på ett barnhem, en skola och med barn som inte haft det så lätt hemma.
  Vi kommer även att åka runt i kuba och upptäcka allt från tobaksplantage och stränder till boxningsföreningar och andra häftiga platser. Vill att de ska bli januari NUUUU!

  / MY NEEEW BABYYYY! And yes, Im talking about the bag.. how nice?! Im so, so happy about it! I ordered it from YSL’s webshop because of my little incident in Paris, when all the stores were closed hahaha. Today I’ve had meetings and taken photos with Linn. Now Im at the office working :)
  Later tonight Im gonna do thaiboxing with Hannah and then have Molly over for some christmas baking! It’s gonna be wonderful to get going with ma workout too after being sick for 100 years..
  Im super nervous about a thing also, so I can’r barely sit still! Im bona be able to calm my nerves soon and that’s good. Keeping my fingers crossed!
  We have also booked Cuba now! I CAN’T WAIT! We are traveling together with the same volunteer organisation that we travel to africa with – GoXplore! This time we are gonna work more with children at an orphanage, at a school and with kids who comes from a torn family. We are also gonna explore Cuba by going to a tobacco planetarium and some beaches and also travel around. I just want January to come NOOOOW!


  43 kommentarer



  43 kommentarer om “Y S L”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här