Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 10:54 | December 12, 2014

  Me & Ceasar

  e1 (kopia)j3j43hhh33kjshj2Me and Ceasar

  Jag tog hand om finaste Ceasar igår eftersom min vän Ashkan hade jobb – och det var sååå mysigt! Världens sötaste hund!
  Vi tog en långpromenad på morgonen och sen hängde han med mig under hela dagen :) Vi hälsade på kontoret och myste lite. Shit, snacka om att han fick överflöd av kärlek där! Alla bah “åååhhhh herrreeeeguuuuud vad sööööööt!” haha.
  På kvällen när Ashkan hämtat upp lille fisen så stack jag på brixtolevent innan det var dags för Givesom middag på Pontus! Trevlig kväll med härligt folk.
  Sen stack jag hem till André och somnade som en gris bredvid den bästa jag vet.
  Nu ska jag alldeles straxt dra på fyren på OPFG med Fang och träna! WIHU!
  Efter de ska jag ta en lunch med Lisa :)

  och vet ni vad jag ska göra efter det? JAG SKA TILL MUSIKHJÄLPEN BUREN I UPPSALA vid 20.30 för att styla kläder bl.a Håkan hellströms skinnjacka! Hur kul?! Det vore dessutom helt sjukt roligt om några av er ville dyka upp och hälsa :) Isåfall ses vi där!

  / I took care om beloved Ceasar yesterday cause my friend Ashkan had to work – and it was soooo cozy! Cutest dog!
  We took a long walk in the morning and then had the whole day together. We went past my office and omg, everybody just loved him! Everybody was like ” Ohhhmmyyyygoood how cuuuuutee!” haha.
  When Ashkan came and picked Ceasar up I went to a bristol event and then on to a Givesom dinner with lovely people at Pontus! After that I went home to André and fell asleep next to the best man in the world. Im soon of to OPFG with Fang to workout. WIHU! After that Im going to lunch with Lisa :)

  And you know what? IM GOING TO MUSIKHJÄLPEN in uppsala at 20.30 to style a small show with clothes. It’s gonna be so much fun! I hope to see you there :)


  19 kommentarer  19 kommentarer om “Me & Ceasar”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här