Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:01 | December 14, 2014

  The Kylie Jenner Effect

  k4k2k3k6

  Shit, vilken kväll igår! Vi hade så jäkla kul! Men idag mår jag som en påse skit kan jag lova er… jisses alltså. Har sovit bort hela dagen, ätit pizza och kollat på Glee typ haha.
  Har mått och mår så jäkla dåligt haha! Bakis of doom!
  Jag ska dock röra mig från soffan alldeles straxt. Jag ska ta med André på lite mys ikväll :) vi har knappt setts denna vecka pga att han gjort en intensiv PT kurs på 1 vecka. Sjukt hur mycket grejer man måste lära sig! Så nu är det dags för oss att få lite egentid :) Vad vi ska göra får ni veta senare.
  Men men, igår började vi kvällen hos mig iallfall. Vi gjorde egna drinkar, skrattade och pratade om livet. Sen stack vi vidare till Södra Teatern där Elsa och Sabri hade haffla! Sen Spy Bar till klockan fem på morgonen. Note to self: drick inte shots kvart i fem… haha

  / Damn, what a night last night! We had so much fun! Today I feel like crap hahaha…. I’ve slept all day, eaten pizza and watched some Glee haha.
  I have felt and Im feeling so, so hungover. The hangover of doom!
  Im soon gonna get gong tho cause Im taking André for some sunday fun. He has done a PT intensive course this week so we haven’t had much time together! But now we are gonna have some time together :) can’t wait!
  Well, about last night: we started at my place, making drinks and talked about life. Then we went to Södra Teatern were Elsa and Sabri had a party! Then we went to Spy Bar and I got home around five in the morning. Note to self: don’t do shots ar 04.45 …haha


  31 kommentarer  31 kommentarer om “The Kylie Jenner Effect”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här