Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 18:25 | December 16, 2014

  Burgers ‘N fries

  angelicablick1 (kopia)angelicablick2
  Vigårda

  Så, idag drog jag och Fang och åt på Vigårda i stan efter att jag fått lite jobb gjort. Sen svängde vi förbi Julian som jobbade innan vi begav oss till Stucklife Tattoo :) jag fyllde i min måne mellan fingrarna och var supernära på att göra en till. Men jag ska fundera lite till på den! Nu är jag hemma och ska byta om och blogga. Sen är det Nike X SNS event!

  So, today Fang and I went and ate burgers at Vigårda in town after I got some work done. Then we went past Julians work and said Hi :) After that we went straight to Stucklife tattoo where I filled in my moon on my finger. I was supposed to do one more, but Im gonna think about it some more. Now Im back home and Im gonna get changed and blog before the Nike X SNS event!


  17 kommentarer  17 kommentarer om “Burgers ‘N fries”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här