Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 12:25 | December 17, 2014

  I want Wang

  121297114BTS for WANG X H&M

  Hej på er! Hur mår ni? Jag vaknade upp på heeelt fel sida idag. Hatar när man gör det! Men jag ska försöka råda bot på det genom att umgås med Linn. Nu ska jag straxt dra mig in till stan för att fota med henne och sen dricka te och prata igenom lite saker :)
  Sen är det jobb och jobb som gäller. Ikväll ska jag nog bara mysa med Molly eller dra någonstans med Fang! Det återstår att se.
  Juste! Hallå, jag vill hitta en mini-mini gran ( en riktig ) att ha hemma. Vart tusan kan man få tag i en sån här i Stockholm? har kollat runt lite, men hittar ingen.
  Måste skaffa en tills söndag – för då ska jag ha julmys hemma hos mig med massa kompisar.
  Vi ska köra paketleken, baka och dricka glögg! har ni styrt upp nått julmys hemma ?
  Jag ska fira jul hos pappa detta år, för jag firade hos mamma i julas. Jag hade dock velat jobba på något soppkök eller liknande – just eftersom alla där ute kanske inte har chansen att fira julafton. Det hade jag väldigt gärna velat göra. Vet ni någonstans i Stockholm man kan hjälpa till med de? Jag har länge velat att någon gång i veckan kunna hjälpa till för dom som kanske inte har det så jättelätt eller har något hem att gå till.
  Jag tycker de är viktigt att alla där ute gör de dom kan för att hjälpa varann och bygga varann.
  Ni får gärna komma med tips vart man kan vända sig!

  / Hello guys! How are you? I woke up on the wrong side today. I hate when that happens! But Im gonna change it to a good day by hanging out with Linn. Im soon gonna get going into town to take some photos with Linn and then have some tea with her to discuss some stuff :)
  Then I have to work and work! Tonight Im just gonna hang out with Molly or with Fang.
  And hey! Do you know where I can find like a small christmas tree ( a real one ) ? I’ve been looking for one and I need to find one until sunday! Im having some friends over for hazard, glögg and christmas pre-celebration. I need to find one in Stockholm!
  Im gonna spend Christmas Eve at my dad’s place this year cause I was at my mom’s place last year. I would love to just work at a homeless shelter for Christmas Eve to help those who maybe don’t get to celebrate Christmas or don’t have a home to go to.
  I have for a long time now wanted to help out in some kind of way, do you know where I can go to do that? Any tips? Just let me know!


  22 kommentarer  22 kommentarer om “I want Wang”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här