Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 18:17 | December 18, 2014

  RICEFIELDS

  rice1rice2rice4rice12rice11rice6
  Ricefields in Bali

  Det var så himla mysigt att hänga lite med Linn idag :) Ni vet, hon jag bodde med i Linköping?
  Nu ska jag på myskväll på kontoret och måste springa straxt. Vad har ni gjort idag?
  Juste! hallå, kan inte ni hjälpa mig med nyårsklänning? JAG LETAR SOM EN TOK! Men hittar ingen jag vill ha.. har kollat typ överallt. ASOS, nelly, missguided, zara, H&M, Zalando, River island.. Jag vill ha en sofistikerad men sexig klänning. har ni några tips? <3

  It’s been so cozy to hang out with Linn today, you know the girl I used to live with in Linköping? now Im off to the office to have a cozy evening. What have you done today?
  And yeah! I can’t seem to find a good dress for new year. I’ve been looking everywhere! at ASOS, Nelly, misguided, zara, H&M, zalando, river island.. I just want a sophisticated but sexy dress. Do you know where I can find one? <3


  38 kommentarer  38 kommentarer om “RICEFIELDS”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här